Erbakan 'Gümbür gümbür iktidara geliyoruz'

Yeniden Refah Partisi'nin Çorum Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen 2. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, 'Yeniden Refah Partisi'nin il kongrelerinin, bütün kongrelerinden daha kalabalık yapılıyor." dedi

POLİTİKA 20.06.2022 15:00:00 0
Erbakan

Erbakan'ın açıklaması şu şekilde: "Yargıtay'ın açıkladığı verilere göre geçen ay üye sayısını en çok artıran parti olduk bu ay da rekor kırmayı, ve yıl sonuna kadar 500 bin üyeye ulaşmayı hedefledik inşallah..

Üye sayısındaki artışın partimizin iktidara yürüyüşünün bir göstergesidir. Milletimiz, İslam alemi, tüm ezilenler ve mazlumlar milli görüş iktidarını özlemiştir. Cenabı Allah'a şükürler olsun ki milli görüşün yeniden şahlanışın, Yeniden Refah'ın iktidarının ayak sesleri duyulmaya başlamıştır elhamdülillah.

Artık çare, umut var. Artık Yeniden Refah var elhamdülillah. Yeniden Refah Partisi her geçen gün daha da güçlenerek gümbür gümbür iktidara yürüyor. İkinci büyük şahlanışı, ikinci kırk yıl şahlanışını gerçekleştirmek üzere kararlılıkla yoluna devam ediyoruz.

iktidara geldiklerinde zam, vergi artışı yaşanmayacağını, vatandaşımızın banka borçlarının faizlerini silip, ana parayı da uzun vadeyle yapılandıracağız.

Yeniden Refah iktidarında paylaşımda, yönetimde adalet, önce millet anlayışı, milli kaynak paketleri var. Memura, işçiye, emekliye, iktidar olur olmaz en az yüzde 100 maaş zammı var. Çiftçiye, köylüye en yüksek taban fiyatları, ucuz elektrik, mazot, sübvansiyon ve destek var. 81 ilimize 681 refah projesi var. 54'üncü hükümette denk bütçeyi nasıl denkleştirdiysek, geleceğiz ve yine aynı şekilde gerçekleştireceğiz."