EMOSDER Başkanı Dilek’ten Ayışığı Gazetesine ziyaret

Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı Muhammet Fethi Dilek, Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’ı ziyaret ederek, Ak Parti’den Elazığ Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu belirtti.

EKONOMİ 18.01.2024 18:00:00 0
EMOSDER Başkanı Dilek’ten  Ayışığı Gazetesine ziyaret

Elazığ’da yaptığı başarılı projesi ile gündemde olan Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı Muhammet Fethi Dilek, yeni dönemde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu ifade etti.

ELAZIĞ’A 600 MİLYONLUK YATIRIM
Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı Muhammet Fethi Dilek, “Projelerimizle şehrimize katkıda bulunmak istiyoruz. Mobilyacılar Kooperatifi olarak yaklaşık 600 milyonluk bir yatırımımız var. Güzel bir yapı güzel bir yatırım.” dedi.

“1000 KİŞİYE İSTİHDAM”
Başkan Dilek, “1000 kişilik bir istihdam sağlıyoruz. Konsept olarak, düğün alışverişi yapacak bir ailenin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği, aradığını bulabileceği güzel bir yapı. İşte İstanbul’da Modako var, İnegöl’de Mobilyum var, bizim de ismimiz Mobelyum. Şu anda bir projemiz daha var onu da ileriki zamanlarda açıklayacağız tamamen imalatçılarımıza yönelik paylaşacağız” dedi.

ŞEHRİMİZİ HAK ETTİĞİ SEVİYEYE ULAŞTIRACAĞIZ
(EMOSDER) Başkanı Dilek, “Ak Parti’nin ilk kuruluşunda Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptım. Kuruluşundan beri partimizin içerisindeyiz. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın izindeyiz. Liderimizin önderliğinde mücadele veriyoruz. Kimi zaman aktif görevlerde, kimi zaman dışarıdan destekleyerek hizmet ediyoruz. Amacımız; şehrimizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak.” dedi.

“MEVCUDU KORUYACAĞIZ”
Başkan Dilek, “Şehrimizi seviyoruz gidecek başka yerimiz yok. Başka Elâzığ yok. Depremden dolayı giden arkadaşlarımıza da üzüntü duyuyoruz. Depremden sonra çok zor zamanlar yaşadık. İnsanların mağazaları gitti, insanlar gitti. Gidenleri geri getirmek için ya da mevcudu korumak için mücadelemiz devam edecek. Misafirperverliğinizden ve hoşsohbetlerinizden dolayı Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’a ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı Muhammet Fethi Dilek’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, “Mobilyacılar Sitesi gibi büyük bir proje gerçekleştirdiniz. Şehre katkı sağladınız. Belediye Meclis üyesi olaraktan başarılı iyi projelere imza atacağınıza inanıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.