ELEP Başkanı Şimşek, Faaliyete Başlayan Fabrikada İncelemede Bulundu

ELEP Başkanı Ayhan Şimsek Elazığ’da faaliyete başlayan bir çanta ve ayakkabı fabrikasının yönetim kurulu başkanı ile bir araya gelerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

EKONOMİ 11.06.2023 15:00:00 0
ELEP Başkanı Şimşek, Faaliyete Başlayan Fabrikada İncelemede Bulundu

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, Organize Sanayi Bölgesinde yakın zamanda üretime başlayan ayakkabı ve çanta Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo ile Fabrikada bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 

Elazığ’da istihdam sağlamanın önemine değinen Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, Şehre yatırım yapan her bir işletmenin çok önemli olduğunu söylerken amaçlarının, sürdürebilir bir yatırım politikasıyla Elazığ’a yatırım yapan her işletmenin yanında olabilmek olduğunu söyledi.

Şimşek, an itibariyle yüzlerce vatandaşımız burada ekmeğini kazanarak ailesini geçindiriyor.” dedi.

TALO DERİ Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo; Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 metrekare alana sahip olan fabrikamız Türkiye’nin en büyüğü ve Avrupa’nın 3. büyük fabrikası olma özelliğini taşıyor. Türkiye’nin en büyük kapasiteli çanta fabrikasında 700 kişi istihdam ediyoruz dedi.

21 ülkeye ihracat sağladıklarını ifade eden Talo, Dolaylı yollarla da 45 ülkenin parasını Elazığ ekonomisine kazandıracaklarını söyledi. 

Elazığ Ekonomi Platformu Dönem Başkanı Ayhan Şimşek, Gürkan Talo’ya plaket takdiminde bulunarak, tebrik etti.