Elazığlı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan EZBERİ BOZACAĞIZ

Elazığlı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan, “Elazığ’ın, milletimizin geleceği için kafa yoran, uykularını bölen, günlerce durmaksızın çalışan ve nihayet projeler üreten siyasetçilere yani ‘önce Elazığ, öncü

7.10.2022 13:14:00 0
Elazığlı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan EZBERİ BOZACAĞIZ

Elazığlı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan, “Elazığ’ın milliyetçi, muhafazakâr ve demokrat anlayış çerçevesinde yürüttüğü idealist ve yenilikçi hem sosyal anlamda hem de siyasi anlamda siyasetçilere ihtiyacı var.” dedi.

Ayışığı Gazetesi özel açıklama yapan Ertan, şunları söyledi:
“Bizim milliyetçiliğimiz ayırıcı değil birleştirici, çatışmacı değil barıştırıcıdır. Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Biz, ikinci yolu seçiyoruz. Bazıları kafalarına iyice yerleştirsin. Biz Elazığlılar, her şeyden önce Türkiye’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü, bayrağı, sınırları ve dili tartışılmadan; güvenlik, özgürlük ve refah içinde bir toplum oluşturarak güçlenmesini ve daha sonra bölgesinde de öncü olarak tarihi misyonumuza yakışır şekilde Harput’a uzanan bir ufkun takipçileri ve sevdalılarıyız. Elazığ’da maalesef, günübirlik politikalar, günübirlik çözümler ve polemik söylemlerle milletimizi uyutmaya çalışıyorlar. Elazığ’da çocuklarımızın geleceği için kafa yoran, uykularını bölen, günlerce durmaksızın çalışan ve nihayet projeler üreten insanlar maalesef yok denecek kadar yok. Elazığ’da mevcut şartlar altında da bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Elazığ’da milli tesanütü bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz, her platformda demokratik usuller içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Belli şehirler oluşturulmak ve belli şehirlere belli kimlikler yüklenmek isteniyor. Elazığlılar olarak, buna hiçbir zaman müsaade edemeyiz. Kimse buna müsaade edemez. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ‘Atalarımızdan kutlu bir vatan aldık, torunlarımıza kutlu bir vatan bırakmaya mecburuz.” İfadelerini kullandı.