Elazığ’lı başarılı İş İnsanı Ömer Ertan, “BİRLİKTE RAHMET VE BEREKET, AYRILIKTA AZAP VARDIR”

Elazığ’lı başarılı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan, markalaşmanın önemli olduğunu belirterek “Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır‘ Bir araya gelip rahmet ve bereketi bulalım.” dedi.

GÜNDEM 29.09.2022 07:54:00 0
Elazığ’lı başarılı İş İnsanı Ömer Ertan,  “BİRLİKTE RAHMET VE BEREKET,  AYRILIKTA AZAP VARDIR”

Elazığ’lı başarılı İş İnsanı ve Ertan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertan, dünyada rekabetin ülkeler arasında değil şehirlerarasında olduğunu söyledi.
Ertan, “Birlik ve beraberlik içinde olalım. Bereket de bu iş ruhunda olduğunu hatırlatmak istiyorum. Birlikte rahmet ve bereket ayrılıkta azap vardır.” dedi.
Başarılı İş İnsanı Ömer Ertan, Elazığ’da yetkililere, iş dünyasına seslenerek Ayışığı Gazetesi aracılığı ile şunları söyledi:
“Türkiye’de 81 vilayeti gezdim ben 81 vilayetin içerisinde marka olan şehirlere baktığınız zaman şunu görüyorsunuz o şehrin yöneticisi yani valisi, belediye başkanı, milletvekilleri, oda ve borsa başkanları hepsi bir araya gelirse sivil toplum kuruluşları o şehirde zenginlik ve bereket oluyor. Yani birlikte rahmet ve bereketin sonucunu görüyorlar.
Emperyalist güç insanları tek tek ele geçirmez:
Bir dini yapı, cemaat kurdurur veya bir yapı, parti, ideoloji ve tarikatın en başını şantajla veya adamıyla ele geçirir milyonları bağlar. Bir parti kurdurur milyonları bağlar. Eğitim sistemini ele geçirir milyonları bağlar. Batı/kâfir düşmanlarını eğitim, din, medya, kültür yoluyla  değiştirerek kendisi için kullanışlı ahmaklara dönüştürür. Bunları medya kullanarak istediği gibi yönlendirir. Ve bunları bütün kaynaklarını (insan, yerüstü, yeraltı) sömürür. Eğer evreni anlamak istiyorsanız, enerji frekans ve titreşim üzerine düşünmeniz lazım. Kişi, frekansı neyse o’dur. Frekans bizim parmak izimizdir. Düşüncelerin ve duyguların dışarıdan kolayca kontrol edilebildiği bir uygarlıkta bütün sistem frekans kontrolü üzerine kuruludur. Yani teknolojinin gelişim çizgisi bile bunun üzerine kuruludur, frekans kontrolü! “Zihin elektromanyetik enerji dalgalarıdır. Yani aslında Ruh’tur. Beyin ölümü gerçekleştiğinde bedeni terk eder, kütlesi 23 gramdır.” Zihin doğası gereği elektromanyetiktir ve zaman alanının kendisidir. Her şey zihindir "Zihin ise zaman gibidir" Tıpkı, Hipokrat'ın ne yersen o'sun, dediği gibi.. Ne düşündüğümüz de, ne olduğumuzdur... Âl-î İmran/103.ayetinde derki: Ey müminler! Hepiniz birlikte Allah’ın ipine sarılın ve ayrılığa düşmeyin. Eğer derdimiz Elazığ ise Elazığ’da top yekûn kalkınma ise yetkililer bir araya gelmeli. 2023 Türkiye’sine Elazığ olarak farklı girelim. “Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır‘ diye bir söz var bizim kültürümüzde. Bir araya gelip rahmet ve bereketi bulalım.” dedi.