Elazığ’ın kanaat önderlerinden hayatını ilime adayan Hafız Abdullah Nazırlı akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Elazığ’ın kanaat önderlerinden hayatını ilime adayan Hafız Abdullah Nazırlı akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bir süredir Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

YAŞAM 13.02.2021 12:53:00 0
Elazığ’ın kanaat önderlerinden hayatını ilime adayan Hafız Abdullah Nazırlı akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Elazığ’ın kanaat önderlerinden hayatını ilime adayan Hafız Abdullah Nazırlı akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Bir süredir Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören 107 yaşındaki 6 çocuk babası Hafız Abdullah Nazırlı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda imamlık, vaizlik ve Kur’an öğreticiliği görevlerinde de bulunan Hafız Abdullah Nazırlı, çok sayıda öğrenci yetiştirmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SIK SIK HAFIZ ABDULLAH NAZIRLI'YI ZİYARET EDERDİ

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Elazığ’ı her ziyaretinde Hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret ederek sohbet edip duasını alırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son Elazığ ziyareti olan 25 Ocak tarihinde de Hafız Abdullah Nazırlı’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

Ayışığı  Medya grub olarak merhum Hafız Abdullah Nazırlı hocaya Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere, yakınlarına sevenlerine ve tüm şehrimize başsağlığı ve sabır dileriz…