Elazığ'da Coşkuyla Karşılanan Şerifoğulları, Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

TRT’den Haber Türk’e, TGRT’ye kadar Türkiye’nin önemli ulusal kanallarının haber bültenleri Elazığ’ın Başkan Şerifoğulları’na olan sevgisini, “Elazığ Başkanını Coşkuyla Karşıladı” şeklinde duyurdu.

POLİTİKA 11.01.2024 19:00:00 0
Elazığ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti’den yeniden aday gösterilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın binlerce Elazığlı tarafından havalimanında coşkuyla karşılanması ulusal televizyon kanallarında geniş yer buldu. TRT’den Haber Türk’e, TGRT’ye kadar Türkiye’nin önemli ulusal kanallarının haber bültenleri Elazığ’ın Başkan Şerifoğulları’na olan sevgisini, “Elazığ Başkanını Coşkuyla Karşıladı” şeklinde duyurdu.

2019 yılında belediye başkanı seçilen ve görev süresi boyunca Elazığ’ı geleceğe taşıyan yatırımları birer birer hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’den yeniden aday gösterilmişti.

Geçtiğimiz gün vatandaşlar ve AK Parti İl Teşkilatı tarafından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda coşkulu bir karşılama töreni düzenlenmiş ve Elazığ Başkanını bağrına basmıştı.

Binlerce vatandaşın havalimanına akın ettiği coşkulu karşılama töreni, ulusal basında geniş yer buldu.

TRT’den Haber Türk’e, TGRT’ye kadar Türkiye’nin önemli ulusal kanallarının haber bültenlerinde “Elazığ Başkanını Coşkuyla Karşıladı” şeklinde yayınlanan haberlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan Şerifoğulları’nın yeniden aday göstermesini Elazığlıların sevinçle karşıladığı ifade edildi ve binlerce vatandaşın Başkan Şerifoğullarını havalimanında karanfiller ve tezahüratlarla bağrına bastığının altı çizildi.

AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birinin Elazığ’da hayata gecirildiği de yer alan ulusal basın haberlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını ileten Başkan Şerifoğulları’nın, “Aziz Şehrimizi emin adımlarla geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Teşekkürler Elazığ.” aciklamalarına da yer verildi.

Öte yandan ulusal basında, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın İstanbul dönüşünde vakit kaybetmeden 31 Mart Yerel seçim çalışmalarına start verdiği de vurgulandı.