Elazığ'da 4.7 Büyüklüğünde Deprem!

Merkez üssü Elazığ olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

GÜNDEM 30.03.2024 03:28:00 0
Elazığ

Elazığ’da saat 03:25’de bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre depremin büyüklüğü 4.7 olarak belirlenirken derinliği ise 5 olarak kaydedildi. Depremin merkez üssü Sivrice olduğu açıklandı. 

AFAD tarafından açıklanan verilere göre ise depremin büyüklüğü 4.7 olarak belirlenirken derinliği ise 13.83 olarak kaydedildi. Depremin merkez üssü Elazığ olduğu açıklandı.

“HERHANGİ BİR HASAR İHBARI YAPILMAMIŞTIR”

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada; İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre bugün ilimizde 03:25’te 4.7 MV büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Deprem sonrası 03:45 itibariyle ilimizdeki AFAD, 112 İhbar hatlarında herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” denildi

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, herhangi bir ihbar olmadığını belirterek; “Kıymetli hemşehrilerim, Meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun.” Dedi.