Elazığ Ticaret Borsası’ndan Seçim Açıklaması

Elazığ Ticaret Borsası, yapılacak olan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada “Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Asil ve Yedek Üye Seçimi 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır” denildi.

GÜNDEM 30.09.2022 20:10:00 0
Elazığ Ticaret Borsası’ndan Seçim Açıklaması

Elazığ Ticaret Borsası, yapılacak olan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada “Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Asil ve Yedek Üye Seçimi 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır” denildi.

Yapılan açıklama şöyle; Üyelerimizin Dikkatine; Elazığ Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Asıl ve Yedek Üye Seçimi 01 Ekim 2022 Cumartesi günü Ticaret Borsası Hizmet Binasında yapılacaktır. Oy verme işlemi 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Şahıs firmaları Kimlik belgelerini, Şirketler ise Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden alınacak Ticaret Sicil Tasdiknamesi veya Yetki Belgesi Aslını sunarak oy kullanabileceklerdir. Şirketler Elazığ Ticaret Sicil Müdürlüğü’nden ilgili Ticaret Sicil Tasdiknamesi veya Yetki Belgesini 01.10.2022 Cumartesi günü 17:00’a kadar alabileceklerdir. Kooperatifler ise dilekçe ve ekinde Yönetim Kurulu Kararı ile birlikte Elazığ Ticaret Borsası’na başvurarak alacakları yetki belgesi ile oy kullanabileceklerdir. Elazığ Ticaret Borsası Hizmet Binasında 01 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Meclis Üyeleri Asıl ve Yedek Üye Seçimine Elazığ 1.Merkez İlçe Seçim Kurulunca kesinleştirilerek daha önce ilan edilen Seçme ve Seçilme Hakkına Haiz Listelerde yer alan üyelerimizin katılımını bekler, Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.