ELAZIĞ TİCARET BORSASI YÖNETİMİ ANKARA’DA

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,  Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdi.

EKONOMİ 5.02.2021 13:41:00 0
ELAZIĞ TİCARET BORSASI YÖNETİMİ ANKARA’DA

Elazığ Ticaret Borsası yönetim kurulu, Ankara’da Ak Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Elazığ Ticaret Borsası Heyeti ilk olarak Ak parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’u ziyaret etti.  Ak Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, "Öncelikle Başkan Dumandağ ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası ile Elazığ’da sıkça görüşüyoruz ama Ankara’da bizi ziyaret etmeleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Elazığ Ticaret Borsası ve Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ Elazığ için çok güzel projelere imza atıyor. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Eğer Elazığ kalkınacak, gelişecekse bu özel sektörün mahareti ile olacaktır. Türkiye’de baktığınız zaman kalkınan gelişen bütün iller özel sektörün gelişmesi ile bir yerlere geliyor. Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ’ın da Elazığ’ı geliştirmek ve Elazığ’ı kalkındırmak konudaki hassasiyetini bildiğim için elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince kendisine destek olacağız” dedi.

DUMANDAĞ: MİLLETVEKİLİMİZE SORUN VE İSTEKLERİMİZİ AKTARDIK

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, ”Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un bizi güler yüzle karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası üyelerinin sorun ve isteklerini Milletvekilimiz Metin Bulut aracılığı ile ilgili Bakanlıklar nezdine taşınmıştır. Sayın vekilimizin kapısı her zaman hemşehrilerine açıktır. Kendisine çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar dilerim”dedi.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ’A ZİYARET

Ticaret Borsası heyeti, daha sonra Milletvekili Metin Bulut ile birlikte Emniyet Genel Müdürü hemşerimiz Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, teşekkürlerini iletti. Başkan Dumandağ, “Böyle önemli görevlere hemşehrilerimizin getirilmesi bir Elazığlı olarak gurur vericidir hemşehrimize ülkemiz ve Elazığ için yapacağı çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

Ankara’da ziyaretlerini sürdüren Ticaret Odası Başkanı M. Ali Dumandağ ile beraberindeki ekip son olarak TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

HİSARCIKLIOĞLU: DEPREMDEN SONRA YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Elazığ Ticaret Odası’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. 24 Ocak depreminde Elazığ’daydık ve deprem sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ Elazığ’daki üyelerimizin sıkıntı ve isteklerini bize aktardılar bizde en yakın zamanda bu istekleri ilgili bakanlıklarımıza ileteceğiz. Elazığ’daki bütün üyelerimize selam ve hürmetlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: TOBB BAŞKANIMIZ ELAZIĞ'I VE ELAZIĞ HALKINI ÇOK SEVER

Kendilerini ağırladıklarından dolayı Başkan Hisarcıkoğlu’na teşekkür eden Dumandağ, “TOBB Başkanımız Elazığ’ı ve Elazığ halkını çok sever, Elazığ Ticaret Borsası Olarak Üyelerimizin sorunlarını TOBB Başkanımıza  ilettiğimiz zaman muhakkak bir sonuca ulaşmışızdır. Elazığ halkı ve üyelerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.