Elazığ Teknova OSB’nin Elektrik Alt Yapı İhalesinin Sözleşmesi Yapıldı

Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik alt yapı ihalesinin sözleşmesi imzalandı.

EKONOMİ 12.09.2023 18:00:00 0
Elazığ Teknova OSB’nin Elektrik Alt Yapı İhalesinin Sözleşmesi Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi alt yapı yapım işi sözleşmesi 2021 yılında imzalanmıştı. 

Elazığ Teknova Osb’nin Elektrik Alt Yapı İhalesi’nin sözleşmesi de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Protokol imza töreninde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ETSO Başkanı İdris Alan ve Girişim Elektrik yönetim kurulu üyesi Mesut Baz yer aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıl Sonunda Alt Yapı İhalesini bitirmeyi hedeflediklerini dile getirerek: “Teknova OSB’nin altyapı ihalesi geçen yıl yapılmıştı. yükleniciye yer teslimi yapılmış ve yüklenici de hızlı bir şekilde çalışmalarını geçen yılda bu yılda sürdürmeye devam ediyor. Nasip olursa bu yıl sonunda altyapı ihalemizin büyük bir kısmını bitirmek noktasında ciddi bir çalışmamız var.” dedi.

Şerifoğulları, Elâzığ’a her alanda değer katacak projeleri hayata geçirmek için çaba gösterdiklerini söyleyerek: “şehrimize katkı sağlamak için bizler tek yürek olmuşuz. Her alanda şehrimize değer katabilecek ve üretim istihdam noktasında katkı sağlayabileceğimiz projeleri hayata geçirmek için herkes çalışıyor. Bu birliktelik olduğu sürece şehrimiz bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Firmalarımızın fabrikalarını kurması ve üretimin başlamasıyla istihdamın artması ve işsizliğin düşmesi noktasında çok güzel gelişmeler olacağını biliyoruz ve bu noktada çalışmaları sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

ETSO Başkanı İdris Alan, Elazığ’ı Şaha kaldırmak için elimizden geleni yapacağız diyerek: “burada emeği geçen başta belediye başkanımıza, sayın vekillerimize ve sayın valimize teşekkür ediyorum. Bu işin en büyük mimarlarından birisi Şahin Şerifoğulları kendisine ben odam adına teşekkür ediyorum. Elazığ’da çok güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek. Allah’ın izniyle biz Elazığ’da hep birlikte Elazığ’ı şaha kaldırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kaliteli ve hızlı şekilde projeyi gerçekleştireceklerini ifade eden Girişim Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Baz: “biz Allah’ın izniyle mühendisliğimizi imalatlarımız ile birleştirip en kaliteli şekilde mümkün olan en hızlı şekilde projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Mülki amirlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.