ELAZIĞ STK PLATFORMU YENİ YÖNETİM KURULU TOPLANDI

11 kişilik çalışma grubuyla STK platformu yeni yönetim kurulu bir araya gelerek yeni dönem sözcüsünü seçti. Alınan kararla yeni dönem sözcüsü olarak Zafer Aksuoğlu seçildi

GÜNDEM 2.03.2022 10:11:00 0
ELAZIĞ STK PLATFORMU YENİ YÖNETİM KURULU TOPLANDI

STK yeni dönem sözcüsü Zafer Aksuoğlu, yaptığı basın açıklamasında: "Biz Elazığ STK platformu olarak 26 Şubat Cumartesi günü çalışma grubumuza yeni arkadaşlarımızı seçtik. 6 arkadaşımız çalışma grubuna girerek Elazığla ilgili hizmetler konusunda bize yardımcı olacaklar. Yeni çalışma arkadaşlarımız; Heybet Öztekkeli, İlhami Koçgündüz,  Abdullah Çınar, Yusuf Uğur, Metin Fırat Başkanımız seçilmiştir. Benimle görev süresi devam eden; Resul Şahin, Suphi Döner, Kenan İlallı, Bilal Canpolat Başkanımla beraber 11 kişilik bir çalışma grubu Elazığ STK platformu olarak Elazığ'a hayırlı işler yapma noktasında birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.


BUGÜN BAYRAK YARIŞI BİZDE
Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının çalışmalarına ve gayretlerine vurgu yapan yeni dönem sözcüsü Aksuoğlu: "Platformumuz 211 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu ve içerisinde; ETSO'nun, borsanın, sendikaların, cemiyetlerin ve çok kıymetli derneklerimiz bulunuyor. Elazığ'ın bir çok yerinde hizmet gösteren, her noktasına ulaşabilen bir platformdur. Danışma kurulundaki başkanlarımızın 12 yıl önce bir araya gelerek kurduğu bu platform, şehrimize çok büyük hizmetler sunmuştur. Daha önce hizmet eden tüm danışma kurulundaki Başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün bayrak yarışı bizde. Danışma kurulumuzun tecrübesi ile bizler, şehrimizin hizmet noktasında görünmeyeni görerek gerekli olan hizmetleri sunacağız. Bu noktada bize önem veren görüşlerimizi dikkate alan başta Belediye Başkanımız, Valimiz tüm kurum üdürlüklerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı  uğurlu etsin." cümlelerini aktardı.