ELAZIĞ OSB BAŞKANI SUAT ÖZTÜRK GÜNDEME DAMGASINI VURDU

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi seçim maratonu tüm hızıyla sürerken, mevcut Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk seçimden önce Elazığ OSB salonunda sanayicilerle görkemli yemekte bir araya geldi

EKONOMİ 11.02.2022 21:40:00 0
ELAZIĞ OSB BAŞKANI SUAT ÖZTÜRK  GÜNDEME DAMGASINI VURDU

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi seçim heyecanı sürerken, Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk seçimden önce sanayicileri yemekte ağırladı. Elazığ OSB Salonunda verilen yemekte, Kanal Fırat ve Kanal23 tarafından canlı yayında büyük bir kalabalığa hitap eden Başkan Öztürk, gündeme damgasını vurdu.

130 Sanayicinin buluştuğu yemekte Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk yaptığı konuşmasında, “ Bugün burada olan herkese çok teşekkür ederim. Elazığ OSB Yönetim Kurulu olarak söz veriyoruz. Elazığ OSB’yi üst seviyelere taşıyacağız. Hedefimiz 2023’de 25 bin istihdamı sağlamak. Bunun için yeri geldi zamanımızın çoğunu Elazığ Organize Sanayi Bölgesine ayırdım, Yeri geldi fedakârlık yaparak ailemden çocuklarımdan uzakta kaldım. Fedakârlık bizden oy vermek sizden. Elazığ için var gücümüzle çalıştık. İnşallah bundan sonra da sizden aldığım destekle oylarınızla yolumuza devam edeceğim. Katılımınızdan dolayı herkese çok teşekkür ederim” dedi.