Elazığ GSB’den “Komşum Projesi”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ yurtlarında kalan gönüllü gençler, “Komşum Projesi” kapsamında yurtlarda kalan yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşıyor

YAŞAM 8.02.2022 17:17:00 0
Elazığ GSB’den “Komşum Projesi”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Elazığ yurtlarında kalan gönüllü gençler, “Komşum Projesi” ile kaldıkları yurtlarda artan ve tüketilmeye uygun yemekleri hijyen şartları gözetilerek yurtlardan alıp ayrı ayrı paketleyerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Böylece GSB Elazığ Yurtlarında kalan öğrenciler bu önemli proje ile hem israfı önlüyor hem de bu konuda farkındalık oluşturuyor. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Komşum Projesiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam edeceklerini söyledi. Eren, “Bakanlığımızın yürütmüş olduğu Komşum projesi illerde bizlerle beraber öğrencilerimiz Yurtlarımızda kalan yemekleri paketleyerek servisler araçları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. Bu projeyle gençlerimizin hem mutluluklarını hem de bu gönüllülük faaliyeti içerisinde olmaktan bizlerde ziyadesiyle mutluyuz. Gençlerimizin bu projede almış oldukları sorumluluk duygusu ve yaşadıkları sevinç bizlerin ‘’Komşum Projesi’’nin ne kadar etkili olduğunu kanıtlar şekilde başta komşum projesinde görev alan öğrenci kardeşlerime ve özelliklede personellerimize çok teşekkür ediyorum. Biz bu proje ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.