Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Genel Kurulunda Kamaç Yeniden Başkan Seçildi

Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği 3. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda Süleyman Kamaç yeniden başkanlığa seçildi.

EKONOMİ 28.01.2024 16:00:00 0
Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Genel Kurulunda Kamaç Yeniden Başkan Seçildi

Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği üçüncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurula Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Dernek Üyeleri ve çeşitli STK’ların temsilcileri katılım gösterdi. Gerçekleştirilen Genel Kurulda Süleyman Kamaç yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul Sonrası Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdulmüttalip Kocakaplan, Mehmet Kirami Bilken, Muhammed Solmaz ve Erkan Işın olurken,

Denetim Kurulu Üyeleri; Aytunç Sunguroğlu Fırat Ekinci ve İbrahim Akbulut oldu.

Genel Kurulun ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Dernek başkanı Süleyman Kamaç: “Elazığ, bir kültürün, ortak bir anlayışın ve bir sevdanın adıdır. Bu nedenledir ki, bizler sivil toplum kuruluşu olarak Elazığ için üretmeyi, çalışmayı, proje gerçekleştirmeyi hiç değilse bir çivi çakmayı temel ilke olarak görüyoruz. Bu anlamda, Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği olarak önümüzdeki süreçte yeni projeleri kamuoyu ile paylaşacağız” İfadelerini kullandı.