Elazığ Belediyesi’nin Yaptığı Aydınlatma Çalışması İle Doğukent Mahallesi Modern Bir Görünüme Kavuştu

Doğukent Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun’un girişimleri ile aydınlatma direkleri Elazığ Belediyesi tarafından dikildi.

POLİTİKA 4.02.2024 19:00:00 0
Elazığ Belediyesi’nin Yaptığı Aydınlatma Çalışması İle Doğukent Mahallesi Modern Bir Görünüme Kavuştu

Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, Doğu kent mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Muhtar Muhammed Coşkun,  Mahallenin eksiklerini ve sorunlarını her fırsatta yetkililere iletiyor.

Doğukent Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara mahalle muhtarı Muhammed Coşkun’un girişimleri ile Elazığ Belediyesi tarafından aydınlatma direkleri dikildi.

Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun, aydınlatma direkleri taleplerini Elâzığ belediyesine ilettiklerini söyledi. Coşkun, “Bizlerin en önemli sıkıntısı Seyda Molla Bahri Bulvarımızın aydınlatmalarla alakalı bir takım sıkıntılarımız var tabi biz burada yetkililerimizle de görüştük, belediye başkanımızla da görüştük inşallah önümüzdeki yılda yapılması elzem olan hastane caddemizi Seyda Molla Bahri Bulvarımızı mahallemize yakışacak bir şekilde bir aydınlatma çalışmasını gerçekleştireceğiz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Muhtar Coşkun, mahallerinde aydınlatma direği ihtiyacının giderildiğini söyleyerek Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları'na teşekkür dileklerini iletti. Coşkun, “Yer altına aldıktan sonra belediyemizin yapmış olduğu şeffaf, görselliği çok güzel aydınlatmalara kavuştuk ben bu bağlamda öncelikle Fırat Elektrik Müdürümüz Serhat Bey’e ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi çok güzel, görselli çok gelişmiş bir mahalle statüsüne kavuşturdukları için” dedi.