Elazığ Belediyesi’nden Gönülleri Isıtan Etkinlik

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yürekleri ısıtan bir etkinlik gerçekleştirdi.

POLİTİKA 30.11.2021 13:28:00 0
Elazığ Belediyesi’nden Gönülleri Isıtan Etkinlik

Başkan Şerifoğulları, vize haftası nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi içerisinde bulunan gençlere sıcak çorba ikramında bulundu ve 8 GB internet kartı hediye etti.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından vize haftası nedeniyle 24 saat açık olan kütüphanede geceleri sınavlarına çalışan öğrenciler için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Fırat Üniversitesi Kütüphane binası önünde kurulan "İkram Standı"nda bir hafta boyunca akşam 20.30’dan itibaren gençlere çorba ve ekmek ikramında bulunulacak.

İkram standını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, öğrencilere kendi elleriyle çorba ikram ederek öğrencilerle bol bol sohbet etti. Gençlerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Şerifoğulları, “Gençlerimizle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Vize haftasına giren öğrencilerimiz için güzel bir etkinlik düzenledik. Bu soğuk havada gençlerimize sıcak çorba ikramında bulunduk. Muhabbetlerimizle de gönüllerimizi ısıttık. Sınav haftası boyunca çorba ikramımız devam edecek. Bizler daha nice güzel projemizle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir ise etkinlik hakkında bilgi vererek gençlik çalışmalarına her zaman destek sağlayan Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Vize haftası nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi içinde olduklarını belirten gençler de düzenlenen etkinlikten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.