ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARINDAN MÜSİAD’A ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları MÜSİAD Elazığ Şubesi’nde Başkan Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

GÜNDEM 16.01.2024 12:40:00 0
ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN  ŞERİFOĞULLARINDAN MÜSİAD’A ZİYARET

BAŞKAN GÜRKAN “BAŞKANIMIZ, ELAZIĞ’DA 30 YILDIR GERÇEKLEŞMEYEN BİRÇOK PROJE VE YATIRIMI HAYATA GEÇİRDİ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları MÜSİAD Elazığ Şubesi’nde Başkan Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Başkan Şerifoğulları’nın yeniden aday gösterilmesinin MÜSİAD ailesini mutlu ettiğini dile getiren MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Gürkan, “Elazığ’da 30 yıldır gerçekleşmeyen birçok proje ve yatırım, Şahin Şerifoğulları’nın Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirildi. Kendileri salgın ve depremler gibi olumsuzluklara rağmen çok önemli projeler gerçekleştirdi. Kendilerinin ustalık döneminde de önemli yatırımları Elazığ’a kazandıracağına eminiz. Başkanımız, aynı zamanda iş dünyasının sorunları ile ilgilendi ve her zaman gayret gösterdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyor yeni döneminde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI “MÜSİAD’LA ORTAK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMENİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Temaslarının ardından değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile adaylık için ismimizin açıklanmasının hemen ardından aziz şehrimize gelerek kıymetli hemşehrilerimizle hemhal olmaya devam ediyoruz. Bugün de bir kentin olmazsa olmazlarından sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Aziz şehrimiz Elazığ’ımız, bizler için çok özel bir sevda ve aşktır. Bizim tek gayemiz bu aziz şehri, değişerek ve gelişerek geleceğe taşımaktır. Elazığ’ımıza hizmet etmenin onuruyla güzel şehrimizi yarınlara taşırken, paydaşı olduğumuz kurumlarla da ortak hedefler doğrultusunda hareket etmenin önemini biliyoruz ve bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz. Belediye Başkanı olarak her zaman söylediğim gibi Elazığ’ımızı; birlikte yönetim anlayışı ve istişare olgusu içerisinde yöneterek, en büyük güçlerimizden birinin Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve odalarımız olduğu bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz. Elazığ’ımız gücünü, MÜSİAD gibi STK’larımızın ve odalarımızın gücünden almaktadır.  Çünkü biz, sivil toplum kuruluşlarımızı, odalarımızı milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı olarak görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri her zamanki gibi ilgi ile karşılayan, destek veren bütün STK’larımıza, odalarımıza şükranlarımı sunuyorum.” ifadesinde bulundu.