Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu Ayışığı Gazetemizi ziyaret etti

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Ayışığı Gazetemizi ziyaret ederek Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran ile değerlendirmelerde bulundu.

POLİTİKA 22.11.2023 13:00:00 0
Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu Ayışığı Gazetemizi ziyaret etti

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu,  Ayışığı Gazetesine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Evliyaoğlu’nu Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran ve Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran ağırladı.

“Ayışığı Gazetesi, Elazığ için çok önemli”

31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Elazığ Belediye Başkan Adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarını sürdüren Haydar Evliyaoğlu, “Kadim şehrimiz Elazığ’ımıza hizmet görevine talip olduk. Yüce Rabbim nasip ederse tüm gücümüzle insan ve yatırım odaklı aynı zamanda ortak akıl yönetimiyle şehrimizin geleceğine hizmet edeceğiz. Bize teslim edilecek emanetin sorumluluğun bilinciyle inançla, azimle ve şehrimize duyduğumuz sevdayla tüm imkânlarımızı etkin ve verimli kullanarak, ilimizin yarınlarına değer katma yolunda güçlü adımlar atacağız. Hemşerilerimize sunacağımız hizmet kalitesini arttırarak, şehrimizin yaşam kalitesini yükselteceğiz. Şeffaflık ve katılımcılık ilkeleriyle imardan ulaşıma, çevreden kültür, sanat ve spora, sosyal belediyecilikten turizme kadar geniş bir yelpazede yapacağımız hizmetlerle Elazığ’ımızda vizyon projelerimiz hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Gastronomi Elazığ’ın önünün açılması için çok önemli”

Dünyada Gastronominin öneminin gün geçtikçe arttığını belirten Haydar Evliyaoğlu: "Memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda şehrimize ve halkımıza hakkaniyet ile yaklaşarak Elazığ Gastronomisi ile ilgili sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen görevi yorulmadan, yılmadan, sıkılmadan yapacağımıza inanıyoruz. Gastronomi Elazığ turizm ve tanıtımda da olmazsa olmazlarımız arasında yer almakta.  Elazığ ekonomisinin önünün açılması için de çok önemli. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimler ve bize güven noktasında kurdukları cümleler bizi gururlandırmanın ötesinde çıktığımız bu kutlu yolda motivasyonumuzu en üst seviyede tutarak azim ve kararlılıkla yürümeye devam etmemizi sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran ve Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran, Haydar Evliyaoğlu’na ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisine çıktığı yolda memleket için hayırlara vesile olmasını dilediler.