Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elazığ’a Geldi

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi. Ali Babacan, Yurtbaşı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA 5.03.2024 19:00:00 0
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elazığ’a Geldi

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Partisinin çalışmalarına destek vermek üzere Elazığ’a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, beraberinde Deva Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karatutlu’nun ilk durağı Yurtbaşı beldesi oldu.

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı, yerel seçimlerde Yurtbaşı’ndan başarı ile çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Türkiye’nin zor süreçlerden geçtiğini ifade eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ülkenin doğru kadrolarla yönetilmesiyle sıkıntıların sona ereceğini belirleterek: “bu güzel ülke doğru yönetildiğinde nasıl büyük bir başarıya ulaşıyor, nasıl koşmaya başlıyor bunu gördük yaşadık.” Dedi.

Babacan, her sorunun çözümü olduğunu ve partilerinin çözüm ürettiğini belirterek, yerel yönetimler ve eylem planlarını 2 yıl önce açıkladıklarını söyleyerek: “sorunlarımız büyük her alanda sıkıntılar var ancak her sorunun çözümü vardır. biz sadece gidişata eleştiri getiren bir parti değiliz aynı zamanda çözümlerle de sizlerin karşısına çıkan bir partiyiz. Partiler apar topar seçime 3 hafta kala seçim beyannemesi hazırlıyor bakın biz bundan tam 2 sene önce yerel yönetimlerde şehircilik eylem planımızı açıkladık. İki sene önce belediyecilik nedir? Yeniden yönetim nedir? Muhtarlara daha çok yetki ve daha çok imkan vererek bu ülke nasıl ayağa kalkar tek tek açıkladık.” İfadelerini kullandı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yayınladıkları belediyecilikle ilgili etik kurallar bildirgesi ile ilgili de bilgi verdi.

Düzgün ve temiz yönetim anlayışı ile vatandaşın karşısına çıktıklarını belirten Babacan: “biz hem düzgün hem de temiz yönetimle milletimizin karşısına çıktık. Bu seçimde belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçeceğiz ama aynı zamanda hükümete bir mesaj vereceğiz sandıktan çıkan sonuçlar hükümete bir uyarı mesajı olmak zorundadır.” İfadelerini kullandı.

Ali Babacan ve beraberindekiler daha sonra Yazıkonak Beldesi’ne geçerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindekilerin Elazığ’daki bir başka durağı Doğukent Mahallesi ve Gazi Caddesi oldu.

Genel Başkan Ali Babacan, Elazığlıları selamladı.