CUMHURBAŞKANI DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE ELAZIĞ’I UNUTMADI

24 Ocak 2020 tarihinde yaşadığımız depremden iki gün sonra ilimize gelerek acımızı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin birinci yıl dönümünde de Elazığ’da. Deprem konutlarının anahtar teslimi ve İpekyolu Gençlik Merkezi'nin aç

28.01.2021 22:42:00 0
CUMHURBAŞKANI DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE ELAZIĞ’I UNUTMADI

24 Ocak’ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremde Elazığlıların yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremin yıl dönümünde de yine Elazığ’daydı.
Elazığ’a TOKİ konutlarının anahtar teslim töreni için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Elazığ çok önemli. 
Elazığ’da her seçimde Erdoğan’a oy verdi ve hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:
“Bugüne kadar girdiğimiz her mücadelede yanımızda yer alan Elazığ’a bütün gakgolara selamlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin diyorum.” dedi.
CUMHURBAŞKANINA ELAZIĞ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Elazığlılar düşkünlüklerini sevgi seli ile karşılayarak gösterdiler.
CUMHURBAŞKANI HELİKOPTER İLE ELAZIĞ’A YAPILANLARI GÖRDÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanına indikten sonra helikopterle şehrin dört bir yanında başlatılan ve birçoğu tamamlanan TOKİ konutlarını inceledi.
Yapılan çalışmalarla ilgili zaman zaman eleştirilerini ve önerilerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum’a iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa paşa ve Rüstem paşa’da yapılan konutların üzerinden geçerken birkaç kez tur attı ve Bakan Kurum’a uyarılarda bulundu.
ANAHTAR TESLİMİNDE COŞKULU KALABALIK KARŞILADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine verilen konutların anahtar teslim törenlerine katılmak için gittiğinde bu alanda coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.
 Yazıkonak’ta tamamlanan TOKİ konutları önünde düzenlenecek olan konut teslim törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehrin farklı bölgelerinde yapılan konutlardan hak sahibi olan depremzedelere konutlarının anahtarını teslim etti.
Anahtarlarını alan vatandaşlar da konutlardan ve yapılan hizmetlerden razı olduklarını söylediler.