CHP İl Başkanı Av.Onur Özkan'dan Ayışığı'na özel açıklamalar: KARAMSARLIĞI BİR KENARA BIRAKIN

CHP Elazığ İl Başkanı Av.Onur Özkan, il başkanlığına atanmasının ardından Ayışığı’nın sorularını yanıtladı, Elazığ’da yeni bir dönemin başladığına dikkat çekti.

POLİTİKA 6.01.2024 16:00:00 0
CHP İl Başkanı Av.Onur Özkan

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Onur Özkan’a ziyarette bulundu. CHP Elazığ İl Başkanı Av.Onur Özkan, Ayışığı’na açıklamalarda bulundu. 

 

"Genel Başkanımız Özgür Özel’in sonuna kadar arkasındayız" diyerek destek veren Başkan Özkan, " Cumhuriyet Halk Partisi olarak Elazığ’da el ele kol kola omuz omuza büyük bir mücadeleyi gerçekleştireceğiz.

Öncelikle Elazığ İl Başkanlığımızı yapan,  ülkemiz ve partimiz için büyük hizmetleri olan CHP Elazığ Belediye Başkanı Adayımız Av.Coşkun Çağlar’a emeklerinden dolayı sonsuz ve yürekten teşekkür ediyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

 

Elazığ’da yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Başkan Özkan, "Elazığ’da herkes umutsuzluğu ve karamsarlığı bir kenara bıraksın. Çok çalışarak bu şehirde umudu büyütmeye ve yeşertmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimde tarihi bir başarı elde edeceğiz. Sonrasında gerçekleştirilecek genel seçimlerde de tarihi bir başarı elde ederek Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında iktidar olacağız" dedi.

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, “Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran’a ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.