CHP Heyeti, Elazığ’a Geldi

6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrası Elazığ’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere CHP genel Merkezi tarafından görevlendirilen 7 milletvekili Elazığ’a geldi.

POLİTİKA 5.02.2024 19:00:00 0
CHP Heyeti, Elazığ’a Geldi

CHP Genel Merkezi tarafından 6 Şubatta meydana gelen depremler sonrasın yapılan çalışmaları görmek ve bilgi almak amacıyla görevlendirilen heyet Elazığ’a geldi. Görevlendirilen heyet içinde, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk ve Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez yer alıyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, milletvekilleri ile birlikte Elazığ’da hem 2020 hem de 2023 depremleri sonrasında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla geldiklerini söyleyerek: “hem 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen deprem sonrası hem de 6 Şubat 2023 yılında yaşanan deprem sonrası vatandaşlarımızın can kaybıyla ilgili, yaşam haklarını yitirmeleriyle ilgili Türkiye genelinde parti teşkilatımız milletvekillerimizi 11 ile görevlendirerek bu acıların yeniden anılması ve baş sağlığı dileklerinin iletilmesi, depremzede vatandaşlarımızın ziyaret edilmesi, bölgedeki sorunların yeniden tespit edilerek genel merkeze bildirilmesi noktasında arkadaşlarımız görevlendirildiler.” Dedi.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, depremde yaşanan acıları paylaşmak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Elazığ’a geldiklerini kaydetti.