CHP Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi Düzenlenen Törenle Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ Belediye Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın katılımı ile düzenlenen törenle açıldı.

POLİTİKA 28.02.2024 19:00:00 0
CHP Elazığ Seçim Koordinasyon Merkezi Düzenlenen Törenle Açıldı

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Vali Fahri bey Caddesi’nde Seçim Koordinasyon merkezi açıldı. Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Coşkun Çağlar Duran, parti teşkilatı ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, milletvekilli adaylığı döneminde kendisine hiç şans verilmemesine rağmen Elazığlıların kendisine sahip çıkarak Ankara’ya başı dik bir şekilde gönderdiğini ifade ederek: “buradan aday gösterilirken kimse Elazığ’da CHP’den benim seçilmeme ihtimal vermeden, Gürsel Erol seçilemez demelerine rağmen Elazığ halkı bize sahip çıktı, bizi seçerek Ankara’ya bizi başı dik gönderdi. O dönem AK Parti’nin milletvekilleri bir söylemde bulundular, dediler ki Elazığ’dan CHP’nin vekil çıkartması bu şehir için utançtır dediler. Şimdi size soruyorum bizim seçilmemizi utanç olarak görenler nerede ben neredeyim.” Dedi.

Milletvekili Erol, Elazığ’ı sosyal belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini söyleyerek 31 Mart yerel seçimlerinde Avukat Coşkun Çağlar Duran’a destek istedi.

Erol: “Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Belediye başkanlığı seçimi bize bir fırsat. Sizi yeni bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak istiyoruz. Nedir o, sosyal belediyecilik. Nedir sosyal belediyecilik? Sosyal Belediyecilik bütün hemşehrilerimizin hayatına dokunan, onların yaşam standartlarına katkı sunan, geçimlerini, günlük yaşantılarını düzenleyen bir belediyecilik anlayışıdır. Eskiden emekliler çocuklarına yardım ederdi. Torunlarına harçlık verirdi. Şimdi ne yazık ki emekliler ailesinin torunlarının çocuklarının yardımı olmadan aylık geçimlerini sağlayamaz hale geldiler. Annelerimiz için en büyük sorunlardan bir tanesi. Kreş. Sabah işe giden anne, çocuğumu nereye bırakacağım diye düşünüyor. Eğer annesi varsa çocuğunu bırakır ama yoksa bu sorunu yaşar. Belediye kreşleri açacağız. Çocuklar okul öncesi eğitimi alacaklar. Ayrıca bu şehirde halk ekmeği kuracağız. Halk sütü kuracağız. Halk suyu kuracağız. Kamu ihalelerini şeffaf yapacağız. Belediyenin hizmetini herkese adil ve eşit götüreceğiz. izlere fırsat verirseniz, Çağlar başkanı Elazığ Belediye Başkanı seçerseniz inanın ki beni seçtiğinizden nasıl pişman olmadıysanız Çağlar başkanın seçilmesinden de pişman olmayacaksınız. Eğer size verdiğimiz sözleri tutamazsak, sizleri mahcup eder yalan söylersek sizlere söz veriyorum bizi bu sokaklarda gezdirmeyin.” Dedi.

Erol, 31 Mart’ta seçimleri kazanmaları halinde Elazığ Belediyesine parti bayrağı asmayacaklarını ve belediye meclisinde grubu olan her partiden bir kişiyi belediye başkan yardımcısı yapacaklarını belirterek: “Adayımız Coşkun Çağlar kardeşim çok güzel bir düşüncesini ifade etti. Dedi ki, “her aday Elazığ’a partisinin bayrağını asacağını söylüyor. biz Elazığ Belediyesini aldığımızda CHP bayrağını asmayacağız, biz Elazığ Belediyesine Türk Bayrağı asacağız. Her partiden bir belediye başkan yardımcısı yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin eğer grubu varsa MHP’li bir başkan yardımcısı olacak. YRP’nin grubu varsa bir başkan yardımcısı olacak. Ak Parti’den bir belediye başkan yardımcısı olacak.” İfadelerini kullandı.v