CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Seçim sürecinden ben son derece memnunum"

Elazığ’da demokratik bir seçim yaşandığını ifade eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Elazığ için de başarılı ve hoşgörü içerisinde geçen bir kampanya oldu. Bu süreçten ben son derece memnunum." dedi.

POLİTİKA 18.05.2023 15:00:00 0
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden yeniden meclise giden Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 14 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.  CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Seçimin sonucunda Elazığ'da vatandaşlarım beni şehrin abisi, sigortası gibi gördü mesajını verdi. Seçmenin verdiği mesajla yola devam edeceğim." dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Bir kez daha TBMM’ye Milletvekili olarak seçen Elazığlılara teşekkür eden Erol, Elazığ'da seçmenin özgürce iradesini sandığa yansıttığını ve vatandaşın iradesine her zaman saygılı olduklarını belirtti. Toplantıda gazetecilerin sorularını da cevapladı.

“NEZAKET KURALLARI İÇERİSİNDE DEMOKRATİK BİR SEÇİM YAŞADIK”

14 Mayıs seçim çalışmalarının Elazığ'a yakışan bir üslup ve siyaset tarzıyla gerçekleştiğini ifade eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “14 Mayıs'ı seçimleriyle değerlendirme yapmak istedik. 14 Mayıs'ı geride bıraktık. Önce ilimiz adına bütün siyasi partilere ve siyasi partilerimizin adaylarına teşekkür ederim. Nezaket kuralları içerisinde demokratik bir seçim yaşadık. Adayların söylemi, üslubu, dili, tarzı ve siyaset anlayışı gerçekten Elazığ'a yakışan bir üslup ve bir siyaset tarzıydı. Kırgınlık, küskünlük olmadı yaşanmadı.” dedi.

"ELAZIĞ SEÇMENİ SANDIĞA ÖZGÜRCE GİTTİ"

Erol, “Sandıktan ilimizin yeni 5 milletvekili belirlendi. Bunlardan 3 arkadaşımız AK Partiden Milletvekili olarak seçildi. Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir milletvekili seçildi. Ben 27.  Dönem Elazığ milletvekili olarak ve 28. dönemim olarak vatandaşlarımız bizim görevimizin devamıyla ilgili bir irade koydular.” dedi.

“ELAZIĞ'DA SEÇİLEN DİĞER MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Erol, “Ben tüm partilerden seçilen milletvekili arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Haklarında ve aileleri için de, ilimiz için, ülkemiz için de hayırlı olsun diliyorum. Temennim bundan sonra birlik, beraberlik içerisinde, Elazığ'ın sorunlarının çözümüyle ilgili birlikte çalışabilmek. Elazığ'daki vatandaşların beklentileriyle ilgili ortak hareket edebilmek, ortak aklı geliştirebilmek. Sorunların çözümüne ortak değer katabilmektir.” dedi.  

“TEŞEKKÜR GEZİLERİNİ VE GENEL BAŞKANIMIZA DESTEK GEZİLERİ YAPIYORUM”

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Erol, “14 Mayıs'ta milletvekilliği sonuçlandı ama cumhurbaşkanlığı süreci 2. tura kaldı, devam ediyor. 14 Mayıs gecesi seçim sonuçlarını aldıktan sonra 15 Mayıs'ta ilçe gezilerine başladım. Hem teşekkür gezileri, hem de Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adaylığına destek gezileri, yoğun bir tempo içinde biz çalışmamıza devam ediyorum.” dedi.