CHP Elazığ İl Başkanlığı’nda Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP’nin Baskil ve Ağın Belediye Başkan Adayları belli oldu. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un katılımıyla adaylar kamuoyuna tanıtıldı. Milletvekili Gürsel Erol, 31 Mart yerel seçimlerinde iddialı bir çıkış.

POLİTİKA 11.01.2024 17:15:00 0
CHP Elazığ İl Başkanlığı’nda Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin belediye başkan adayları belli olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Baskil, Ağın Belediye Başkan Adayları belli oldu.  CHP İl Başkanlığında aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yerel seçimlerde iddialı bir çıkışlarının olacağını söyleyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Belediyeleri seçimde almaları halinde 6 ay süre içerisinde il ve ilçelerde vatandaşların değişimi görebileceklerini söyledi.

Elazığ’da alternatif parti olduklarını belirten Erol: “biz Elazığ’da alternatif partiyiz. 2023 seçimlerinde Elazığ’da 2. Parti olduk. Bundan dolayı da bu seçimde bu yarış bizimle AK Parti arasında geçecek. İnanın biz Elazığ’da AK Parti ile Belediye Başkanlığında yarışacağız. Bu seçimi biz alıyoruz dersek doğru bir bilgi değil ama yarışan parti biz olacağız. İddialı bir partiyiz.” Dedi.

2024 yılı yerel seçimlerinde CHP’nin Elazığ merkez ve ilçe belediye başkan adayları şöyle;

Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran,Keban Belediye Başkan Adayı Ahmet Alagöz, Ağın Belediye Başkan Adayı  Taner Öğünç , Karakoçan Belediye Başkan Adayı Mahmut Okçuoğlu Ve Baskil Belediye Başkan Adayı Veli Baygeldi.

Öte yandan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, önümüzdeki süreçte TBMM Genel kuruluna gelecek olan İsveç’in NATO Üyeliği teklifine red oyu vereceğini söyledi.