Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, “Kovancılar ve Yazıkonak’ı kazanmaktan dolayı çok mutluyuz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, partisinin Elazığ Kovancılar İlçesini ve Yazıkonak Beldesini kazanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

POLİTİKA 3.04.2024 06:00:00 0
Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan,  “Kovancılar ve Yazıkonak’ı  kazanmaktan dolayı çok mutluyuz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların, hayat pahalılığının ve özellikle emeklilerimizin durumlarının seçim sonuçlarını yüksek düzeyde etkilediğini görmekteyiz" dedi. Ertan, partisinin Elazığ Kovancılar İlçesini ve Yazıkonak Beldesini kazanmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin yaptığı açıklamada, "Yerel seçim sonuçlarının ülke, millet, devlet ve seçime katılarak terörle arasına mesafe koyan siyasi partiler ve adayları için hayırlı olmasını" diledi.

"Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların, hayat pahalılığının ve özellikle emeklilerimizin durumlarının seçim sonuçlarını yüksek düzeyde etkilediğini görmekteyiz." dedi.

İlk sonuçlar itibarıyla partisinin Elazığ’da 1 ilçe ve 1 beldede seçimi kazandığını belirten Ertan, "Elazığ İlimizde Kovancılar İlçesini adayımız Vahap Gök ve Yazıkonak Belde adayımız Hatif Çadırcı kazanmıştır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın üyesi olmaları nedeniyle Elazığ merkezde BBP olarak aday çıkarmadıklarını, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na destek verdiklerini ifade eden Ertan, şunları kaydetti:

"Elazığ’da PKK'nın siyasi uzantısının yarıştığı yerlerde de devletin bekasını, ülkenin bütünlüğünü, milletin kardeşliğini ve güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini önde tutarak BBP olarak aday göstermedik. Ülkemiz 2024 Yerel Seçimlerini Geride Bıraktık. Biz Büyük Birlik Partisi olarak kendi adaylarımız ile ilçe ve beldelerimizde yerimizi aldık. Önümüzdeki 5 yıllık süre boyunca Büyük Birlik Partili Belediyelerimizin vizyon projeleri ile çalışmalarımıza başlayacağız. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Aldığımız oyların üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluğu yerine getireceğiz. ‘Seçim’ demek ‘Demokrasi’ demektir. Halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. Güzel olan son derece seviyeli ve demokratik bir seçim sürecinden geçmiş olmamızdır. Şuna inanın ki eğer kaybeden biz olsaydık, bunu da sevgi ve saygıyla karşılardık. Bizler halkımızın kararına her zaman inanıyoruz ve güveniyoruz. Ayrıca seçim süresi ve sonrasında son derece seviyeli davranan bütün aday arkadaşlarıma ve diğer partilerin mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen Yazıkonak ve Kovancılar halkına şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.