BUKET YAZICI: UFAK DOKUNUŞLAR BÜYÜK FARK YARATIR!

Bu haftaki röportaj konuğumuz Buket Yazıcı Güzellik Merkezi’nin Sahibi, Uzm.Estetisyen Buket Yazıcı. Yazıcı, “Hemen hemen her kadının derdi güzellik ve sağlıklı bir cildinin olması.” dedi.

GÜNDEM 14.02.2024 01:05:00 0
BUKET YAZICI: UFAK DOKUNUŞLAR BÜYÜK FARK YARATIR!

Ayışığı Gazetemizin bu haftaki röportaj konuğu Buket Yazıcı Güzellik Merkezi’nin Sahibi, Uzm.Estetisyen Buket Yazıcı. Yazıcı, “Hemen hemen her kadının derdi güzellik ve sağlıklı bir cildinin olması.” dedi.

Sizi tanıyabilir miyiz?
Ben Buket yazıcı 1985 Elazığ doğumluyum. İki çocuk annesiyim.2007 yılında evlendim eşimin mesleği gereği Malatya'ya yerleştik yaklaşık 17 yıldir Malatya'da ikamet etmekteyim bu süreçte kendimi geliştirmek adına güzellik uzmanlığı ile alakalı bütün eğitimlerimi tamamladım. Hastane ve özel merkezlerde çalıştım.2022 yılında kadın girişimci olarak kendi merkezimi kurmanın mutluluğunu yaşarken maalesef 6 Şubat 2023 yılında olan doğal afet herkesi etkilediği gibi bizi de çok derinden etkiledi. Buna bağlı olarak evimiz ve işyerimiz ikinci depremde maalesef enkaz altında kaldı. Asrin felaketinde ailecek çok şükür hayatta kalmanın vermiş olduğu mutlulukla tekrardan hayata bağlanıp mücadele etmemiz gerektiğini biliyorduk. Bu süreçte memleketim Elâzığ’a yerleşme kararını alıp hem Elazığ'da memleketimde yatırım yapmayı hem de hemşerilerime hizmet etmeyi aynı zamanda tekrardan ayağa kalkmaya karar verdim. Salonumuz Abdullah pasa sporium kavşağı bereket tuhafiyenin yanında olup sadece bayanlara yönelik misyonumuz samimi niyet, kaliteli hizmet, hijyenik ortamda son sistem cihazlar ile müşteri memnuniyeti sağlamak.

Lazer epilasyon nedir?
Lazer epilasyon kalıcı olarak kıllardan kurtulma yöntemidir. Kişilerde herhangi bir hormonal rahatsızlık yok ise %80 bitiş sağlayan bir işlemdir. Uzun süre boyunca pürüzsüz bir cilde sahip olunur. Yalnız bu doğrultuda cihaz kalitesi ve uzman estetisyen bilgisi doğru orantılı olmak zorundadır.  Her seansta işlem süreci değişkenlik göstermektedir. Konu ile ilgili bilgi almak isteyenleri kahve eşliğinde ön görüşme için merkezimize davet ediyoruz.

Kadınlar en çok hangi dönemde daha çok kişisel bakım işine girişir?
Hepimiz doğduğumuzda bir ipeğin pürüzsüzlüğü gibi bir cilde sahip iken, yıllar içinde kırışıklık, sarkma leke gibi canımızı sıkan değişiklikleri görmeye başlıyoruz. Bazen çok erken yaşlarda sivilce, akne izi nedeniyle bize başvuranlar olduğu gibi genellikle 30’lu yaşlarda bir sabah uyandığınızda cildinizin eskisi kadar dinamik görünmediğini çok belli olmayan fakat eskiden olmayan çizgilerinizin olduğunu fark ediyorsunuz. Bunu hissettiğiniz zaman artık hızlı bir yaş alma sürecine giriyorsunuz. Sevindirici olan artık artan bilinç ile erken yaşlarda koruyucu, engelleyici bakım ve öneriler için çok sayıda başvuran oluyor.

Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mı?
Hem memleketim Elazığ'da istihdam sağlamak ve kadın girişimci olarak sadece bayanlara yönelik merkezimizi açtık ve Elâzığ’daki hanımlara kaliteli hizmeti uygun fiyata verebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yüzde yüz kar değil de hem müşteri memnuniyeti hem de işletmemi yormayacak şekilde fiyatlarla Elazığ halkına hizmete başladım. Depremzede deyince ne yazık ki herkeste artık bir önyargı oluşmuş iyi niyeti suiistimal edenler çok olduğu için ben kimseden bir şey beklemeden kendi ayaklarımın üzerinde durarak işletmemi açtım bi iki görüşmelerimizde bu ithamda bulunmaları bizi çok üzdü ne yazık ki insanların hepsini aynı kefeye koyuyor insanoğlu... Rabbim herkesin işini gücünü rast getirsin bizimkini de herkesin yolu bahtı açık olsun destek olan olmayan herkesten Allah razı olsun... Salonumdaki önceliğimiz samimi niyet, hoşgörü, kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti, en önemlisi de helalinden kazanıp helal lokma yemek… Bizim merkezimizde ücretsiz görüşme, senetsiz ödeme, taksit imkânı güvenilirlik misyonumuz. Elazığlı hanımlar bize uğramadan karar vermesin diyoruz bi kahvemizi içmeye merkezimize bekliyoruz...