BBP İl Başkanı Ömer Ertan “Kılıçdaroğlu ve 7'li masaya da Zafer turizm ile Kandil'e hayırlı yolculuklar diliyoruz”

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Çalışan, kazanmıştır. Pazarlıktakiler kaybetmiştir. Onlara da başta Kemal Kılıçdaroğlu ve 7'li masaya da Zafer turizm ile Kandil'e hayırlı yolculuklar " dedi.

POLİTİKA 29.05.2023 17:59:00 0
BBP İl Başkanı Ömer Ertan “Kılıçdaroğlu ve 7

Seçim sonucuna ilişkin açıklamalarda bulunan BBP İl Başkanı Ömer Ertan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasının sonuçlarına göre Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçildiğini belirtti.

Seçimi kazanan Erdoğan'ı tebrik eden Ertan, "Bazen mitinglere Genel Başkanım ile beraber katıldık. Deprem bölgesine ziyaretlerimiz oldu. İnsanüstü bir çabayla çalıştığına, gayret gösterdiğine ve bunu da devlet adamlığı şuuruyla, ülkesine ve milletine hizmet etme gayesiyle yapmış olduğuna şahit olduk" diye konuştu.

Ömer Ertan, Türkiye'nin ve Türk milletinin, devletin bekasını ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü önceleyenlerin, "terörle mücadele kararlı bir şekilde sürsün" diyenlerin kazandığını söyledi.

Cumhur İttifakı'nın hiçbir pazarlık olmadan, Türkiye sevdasıyla çalıştığını dile getiren Ertan, "Cumhur İttifakı ortağı olarak oyunları boza boza, zincirleri kıra kıra hep beraber omuz omuza zafere koştuk, zafere. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Rabb'im muhabbetimizi daim eylesin. Ahde vefanız ve sevdanız için sizlere teşekkür ediyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Elazığ olacağız.” dedi.