BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR BULUT, "ELAZIĞ, DOĞU ANADOLU’DA BİR LOKOMOTİFTİR"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, “Elazığ hakikaten güzel bir şehir, örfünü ve ananesini sonuna kadar yaşayan ülkemiz zora girdiği dönemlerde ülkemizden yanamilletimizden yana bağımsızlığımızdan devletimizden taraf olmuştur"

POLİTİKA 5.12.2022 12:14:00 0
BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR BULUT,

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, “Elazığlı hemşerilerimizle olmaktan mutluyuz. Ben Elazığ’da gerçekten istihdam noktasında bir şeyler yapılması Elazığ insanının doğduğu yerde doyması noktasında insanımızı bu şehirde tutup yerel kalkınma noktasın da Doğu Anadolu’da bir lokomotif görev verilmesi noktasında tarafım dolayısı ile Elazığ’a böyle bir misyon verilmesi Doğu Anadolu Bölgesine ciddi anlamda yansıyacaktır. Elazığ’da olmaktan da Elazığlıları tanımaktan da şeref duyuyorum.” dedi.

 

ELAZIĞ’A ÇOK İYİ BİR EKİP KURACAĞIZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, yaptığı açıklamada, “Elazığ’da şu anda devam eden bir teşkilatımız var. O kardeşimizde kıymetli bir arkadaşımız. Arkadaşımızın kuruma atanması zamanını kurumada ayırmasından dolayı Elazığ’da yeni bir ekip kurma ihtiyacı doğurdu. Şehri iyi bilen Elazığlı ile iyi geçinen Elâzığ’ın kültürünü gerek partimiz kimliğini aldığı zaman kamuoyunda yansıtacak iyi bir ekip düşünüyoruz. Biz Elazığ’da. Bu manada şunu da söyleyeyim Büyük Birlik Partisi seçime hazırlanırken gerek çıkaracağımız adaylarımız, gerek il başkalarımız camiamıza yakışır, camiamızı temsil edebilecek. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ve bugün ki Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici Beyefendiyi temsil edebilecek, Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın bırakmış olduğu intibaı tam anlamı ile dolduracak bir ekip kuracağız Allah nasip ederse. Önümüzdeki günlerde de kamuoyu görecek birkaç gün daha sabır etmelerini bekliyoruz.” dedi.

 

MİLLETİMİZE HİZMETKÂR OLMA NOKTASINDA CİDDİ ÇALIŞMALARDA BULUNAN SİYASİ BİR HAREKETİZ 

Bulut, “Siyasette var olma sebebimiz milletimize hizmet etmektir. Dolayısı ile bu noktada Sayın Genel Başkanımız Ankara milletvekili biliyorsunuz Sayın Genel Başkanım Anadolu’nun çeşitli yerlerine ve programlara katıldığın da aynen şunu söyledi. Bizim Genel Başkanımız bir yılda 75 vilayet ve yüzlerce ilçeyi gezdi. Siyasi parti başkanlarına baktığınız zaman bu tempoyu kimsede yakalayamazsınız. Bu manada halkımızın son dönem de partimize üye olma noktasında, bizim ile birlikte olma noktasında çok ciddi teveccühü var. Bunu Elazığ’da da Malatya’da da müşahede edebilirsiniz. Hatta Diyarbakır, Urfa, Şırnak’ta da müşahede edebilirsiniz. Bu noktada baktığımızda siyasette var olma sebebimiz Türk milletine hizmet etmek Türk milletine hizmet etme noktasında Sayın Genel Başkanımız bizi mecliste tek başına temsil ediyor. Çok ciddi sorunlarda ülkemiz insanının sorunları ile alakalı ciddi sorunlarda önergeler veriyor. Bu noktada milletimize hizmetkâr olma noktasında ciddi çalışmalarda bulunan siyasi bir hareketiz.” dedi. 

 

ELAZIĞ’IN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMEMESİ BURADA BİR EKSİKLİK OLARAK GÖRÜYORUM

Bulut, “Elazığ evet güzel bir şehir örfü ve ananesi ile birlikte büyümeye çalışan bir şehir. Yetiştirdiği çok farklı tarım ürünleri ile birlikte aslında kendi doğduğu yerde doymayı kendi kendine çözmüş bir şehir. Burada Elazığ’a yapılması gereken birkaç noktalar var. Bu noktada neler yapılabilir? diye baktığımızda geçtiğimiz yıllarda o dönem Sivas il başkanıydım. Allah milletimize Elazığ’ımıza veya başka bir şehrimize böyle sıkıntılı bir süreç yaşatmasın.  Elazığ biliyorsunuz, bir afet deprem yaşadı. Kendi arkadaşlarımız ile birlikte bir dönem Avrupa’da ki arkadaşlarımız ile birlikte organizasyonda Elazığlı kardeşlerimizin yanında nasıl oluruz? diye teşkilatlarımız ile istişare ettiğimizde bu depremi yaşayan insanların ihtiyaçları nelerdir? dediğimiz de arkadaşlarımız bize bir liste yapmışlardı. Bizde karınca kararınca Elazığ’a iki defa gelmiştik. Sayın Genel Başkanımız ile özellikle Avrupa’daki teşkilatlarımızın yapmış olduğu nakdi ve gıda yardımlarını da organize etmiştim. O noktada baktığımız zaman Düzce depreminin olması hesabı ile elbette oradaki acıda bizim acımızdır, afet bölgesi ilan edildi. Bu cazibe merkezi gibi bir olay Elazığ’ında aynı şeyi yaşamasına rağmen Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmemesi burada bir eksiklik olarak görüyorum. Bunun bertaraf edilmesi Düzce’nin afet bölgesi ilan edilmesinin Elazığ’da da uygulanması en büyük temennimdir.” dedi.

 

DÜNYA EKONOMİSİ SIKINTILAR YAŞADI, PANDEMİ İLE BİRLİKTE ELBETTE ÜLKEMİZDE DE VAR

Bulut, “Elazığ sanayicisi ile konuştuğumuz zaman çeşitli sıkıntılar var ama ben biraz daha sabır hep birlikte ilerleyen süreç daha rahat geçireceğimizi düşünüyorum. Sıkıntılar olacaktır. Dünya ekonomisi sıkıntılar yaşadı.  Pandemi ile birlikte elbette ülkemizde de var. Elazığ’da da yaşanıyor ama hiçbir şey beraberliğimizden özgürlüğümüzden önemli değil. Atalarımızdan özgün müstakil bir ülke temsil aldık. Çocuklarımıza daha özgür daha müstakil bir vatan temsil etmenin mücadelesini hep birlikte yapmalıyız. Büyük Birlik Partisinin de var olma sebebi budur. Biz Şehit Genel Başkanımızdan bunu öğrendik. Doğru kimden gelirse yanında, yanlış kimden gelirse karşısında durmayı öğrendik. Burada böyle bir eksiklik görünce sizin ile kamuoyu ile paylaşmak istedim.” dedi.