BBP Elazığ’da bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

Büyük Birlik Partisi'nin(BBP) belediye başkan adayları açıklanmaya başlandı. Yazıkonak, Kovancılar ve Bükardi adayları belli olurken, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek bir basın toplantısı ile adayların kamuoyuna tanıtılacak.

POLİTİKA 15.02.2024 03:35:00 0
BBP Elazığ’da bazı ilçe belediye  başkan adaylarını açıkladı

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, yaptığı konuşmada, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin "BBP Genel Başkan Yardımcısı Çok değerli büğümüz Uğur Bulut’un önderliğinde katılımı ile  adaylarımızı açıklıyoruz. Yazıkonak Belediye Başkan Adayımız Hatif Çadırcı, Kovancılar Belediye Başkan Adayımız Vahap Gök, Bükardı Belediye Başkan Adayımız Yusuf Ararat. Her Belediye Başkalarımız, ilçelerinde sevilen, sayılan ve çalışkan liderler. İnşallah 31 Mart seçiminde zaferle çıkacağız. Temiz, şeffaf ve ilkeli belediyecilik kriterleri ile yerelden, kalkınma modelini hayata geçirerek, günümüz dünyasının taleplerini, geleceğin şehirleri vizyonu ile karşılayacağız." dedi.

BBP’nin seçim beyannamesini açıklayan Başkan Ertan, beyannamede önce insan, katılımcı yönetim, şeffaf ve hesap verebilirlik, ekonomik kalkınma, temiz belediyecilik, adil, eşitlikçi, yerel yönetim çalışmalarına yönelik başlıkların yer aldığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi belediyeleri olarak, mazlumun ve mağdurun yanında olunacağına dikkati çeken Başkan Ertan, kadın dostu ilçeler, beldeler gençlik politikaları, sahipsiz hayvanlar ile düzensiz göçmen ve mülteciler konularında çalışmalar yapacaklarını, psikolojik destek hizmetleri vereceklerini kaydetti.

Yazıkonak, Kovancılar ve Bükardi belediye başkan adaylarının açıkladığını belirten Ertan, 20 Şubat'a kadar diğer adayların yerlerinin de açıklanacağını bildirdi.