BBP Elazığ Milletvekili Adaylarından Ayışığı Gazetesine ziyaret

Büyük Birlik Partisi Elazığ Milletvekili adayları Ömer Ertan, Mustafa Kırat, Cahit Topçu, Zenur Tepe ve Hatice Geyik, Elazığ Ayışığı Gazetesini ziyaret etti.

POLİTİKA 24.04.2023 16:00:00 0
BBP Elazığ Milletvekili Adaylarından Ayışığı Gazetesine ziyaret

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Elazığ Milletvekili adayları Ömer Ertan, Mustafa Kırat, Cahit Topçu, Zenur Tepe ve Hatice Geyik’i, Harun Seyran ve Mehtap Özer Seyran karşıladı.

Elazığ 2023 seçimlerini merakla beklerken, Cumhur İttifakı üyesi Büyük Birlik Partisi'nin Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Ertan, Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran'a dikkat çeken bir açıklama yaptı.

BBP Milletvekili Adayı Ömer Ertan, "Elazığ'da büyük bir teveccüh görüyoruz. Bizim önceliğimiz Cumhur İttifakımızın, Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan birinci turda kazanmasıdır. Cumhur İttifakı'nı kapsayarak baraj problemimiz yok. Biz  Elazığ'da potansiyel anlamında 5. büyük partiyiz. Bizim bu seçimlerdeki oy hedefimiz yüzde 4 ile 5 arası bir oydur. Tabii milletimiz daha yüksek oy verirse bundan memnuniyet duyarız. BBP'nin yüzde 30'un üzerinde bir oy potansiyeli vardır. Şu anda 30 civarında milletvekili çıkarma potansiyelimiz var. BBP'nin temsil ettiği ideoloji, yani Türk İslam ülküsü, aslında Elazığ'da milletimizin genel tavrını ortaya koyuyor. Biz aslında Elazığ'ın çoğunluğunu temsil ediyoruz. Maalesef siyasetin maliyeti çok yüksek. Siyaset çok pahalı. Buna rağmen mücadelemiz sürecek. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu gibi tek tek doğruları anlatarak mücadele edeceğiz. Çok kıymetli Genel Başkanım Mustafa Destici gibi dosdoğru, eğmeden, bükmeden herkese doğruları anlatacağız." dedi.

Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran, “ Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Büyük Birlik Partisinin misyonu ülkemiz içinde şehrimiz içinde çok önemli. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde girmiş olduğunuz yolda başarılar dilerim.” dedi.