BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Elazığ’dan Meclise Çağrı “NEYİ BEKLİYORSUNUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ömer Ertan, terörle mücadele vurgusu yaptı. DEM Parti'si için Meclis'e çağrıda bulunan Ertan, "Neyi bekliyorsunuz? Bunların dokunulmazlıklarını kaldırın.

POLİTİKA 26.12.2023 11:00:00 0
BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Elazığ’dan Meclise Çağrı “NEYİ BEKLİYORSUNUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ömer Ertan, terörle mücadele vurgusu yaptı. DEM Parti'si için Meclis'e çağrıda bulunan Ertan, "Neyi bekliyorsunuz? Bunların dokunulmazlıklarını kaldırın. Yandaşları Can Ataklı, diğerleri de dahil hepsini hapse tıkın" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ömer Ertan,Can Ataklı’ın sadece Şehit Babasına hakaret etmediğini, Elazığ’a ve Türkiye’ye hakaret ettiğini, şehitlerimizin annesi, babası, Elazığ ve bütün Türkiye’ye hakaret ettiği için Cumhuriyet Başvurusuna suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Ertan, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Ertan, Türk ordusunun terörle mücadelesinin sürdüğünü, Türklüğün ilke ve kurallarına göre düşmanla savaştığını söyledi.

Türkiye'nin terörle mücadelesinin sonuna kadar süreceğini vurgulayan Ertan, şunları kaydetti:

"Yüreğimiz yanıyor, 12 şehidimiz var gelen bir haber PKK'nın siyasi partisi Diyarbakır'da kongre yapıyor, halaylar çekiyor, türküler söylüyor ve aynen kullanılan ifadeyi buradan söylüyorum. Bebek katili için sloganlar atılıyor ve 'sonu muhteşem olacak' deniliyor. Elazığ’dan şehitlerimizin baba ocağından sesleniyorum. Sonunuz muhteşem değil, sonunuz helak olacak. Bugüne kadar verdiğimiz şehitlerin kanları yerde kalmadıysa bugün verdiğimiz şehitlerin de kanları yerde kalmayacak, 1'e 1000 alacağız Allah'ın izniyle."

MECLİS'E 'DOKUNULMAZLIK' VE ATAÇAĞRISI: HEPSİ CEZASINI ÇEKSİN

Meclis'te grubu bulunan siyasi partilere çağrıda bulunan Ertan, “Yeter Artık, Neyi bekliyorsunuz? Daha kaç askerimizin şehit olmasını bekliyorsunuz? Bunların dokunulmazlıklarını kaldırın, yargıya gönderin. Hepsini hapse tıkın diyoruz. Hepsi cezasını çeksin diyoruz. Hem de caydırıcı ceza diyoruz" ifadesini kullandı.