“BASKİL DEVLET HASTANESİ E-1 STATÜSÜNDE”

Elazığ Milletvekili Metin Bulut; “E -2 statüsünde hizmet veren Baskil Devlet Hastanemiz E-1 statüsünde. Hastanemiz bir üst sınıfa geçmiş bulunuyor. Baskil Devlet Hastanesi bazı branşlarda daha hizmet verebilecek." dedi.

POLİTİKA 29.01.2021 15:58:00 0
“BASKİL DEVLET HASTANESİ E-1 STATÜSÜNDE”

AK Parti AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut,Baskil’de E-2 statüsünde hizmet veren Devlet Hastanemiz, ilimiz AK Parti Milletvekillerinin gayretleri ile bir üst sınıfa alınarak E-1statüsünde. 

MİLLETVEKİLİ METİN BULUT “HASTANE, BAZI BRANŞLARDA DAHA HİZMET VEREBİLECEK”

Haberi sosyal medya hesaplarından duyuran AK Parti AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ”E -2 statüsünde hizmet veren Baskil Devlet Hastanemiz E-1 statüsüne geçmiştir. Buna göre hastanemiz bir üst sınıfa geçmiş bulunuyor. Baskil Devlet Hastanesi bazı branşlarda daha hizmet verebilecek.” dedi.

MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK “BASKİLLİLERE HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Sermin Balık ise;  “Baskil İlçemizde hizmet veren Baskil İlçe Devlet Hastanesi E-2 rolünden, girişimlerimiz sonucunda E-1 rolüne yani bir üst sınıfa yükseltilmesi uygun görülmüştür. Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.