Başkan Yıldırım: “Mitingimize Elazığlıları Bekliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günü Elâzığ’a geliyor. Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek.

POLİTİKA 5.03.2024 16:00:00 0
Başkan Yıldırım: “Mitingimize Elazığlıları Bekliyoruz”

Ülke genelinde şehirleri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü Elazığ’a geliyor.

YILDIRIM: “MİTİNGİMİZE ELAZIĞLILARI BEKLİYORUZ”

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ programı ile ilgili bilgi vererek, Cumhuriyet Meydanı’nda 15:30 yapılacak mitinge Elazığlıları davet etti. Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın ilimizde. Öncelikle Malatya’ya gelecek, programını bitirdikten sonra buraya intikal edecek. Biz hemen hemen bütün hazırlıklarımızı tamamladık nasip olursa sizlerin de bildiği gibi Valiliğin hemen yanı başındaki miting alanını yarın büyük bir coşkuyla doldurarak Cumhurbaşkanımızı ağırlayıp göndermek istiyoruz. Muhtemelen kesin olmamakla birlikte valilikte küçük bir program ardından İl Başkanlığı’nda ziyaret. Cumhurbaşkanımızın ben il başkanı olduktan sonra Elazığ’a 4. Gelişi olacak nasip olmadı il binasını ziyareti ki kendisinin çok ciddi katkıları oldu. O yüzden taktim etmek istiyoruz, tapusu da alınmış durumda bir de hasbihal ederiz böyle bir planlamamız var ama bu planlamamız Cumhurbaşkanının Özel Kaleminin ve protokol müdürlerinin onayıyla gerçekleşecek” dedi.

YILDIRIM: “MERKEZDE ÇOK RAHATIZ”

Yıldırım, seçim çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, hedeflerinin 20 belediyeyi almak olduğunu söyledi. Yıldırım: merkezde çok rahatız.” dedi. Yıldırım, “Bizim hedefimiz 20’de 20 belediye ne kadar nasip olur bilemeyiz ama hedefimizi böyle koyduk dolayısıyla bunun üzerinde de ciddi çalışmalarımız devam ediyor bir aksilik olmazsa büyük bir oyla ciddi bir seçim kampanyası yürütüp sonucu almak istiyoruz. Biraz karışık gibi görünen bir kampanya ama bir çok yerde sonuçları büyük oranda görüyoruz ama seçimler sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedebilir sonuçlarla ilgili şimdilik bir şey konuşmuyoruz, merkezde çok rahatız onu da söyleyebilirim” dedi.