Başkan Yıldırım: “AK Parti Elazığ Teşkilatı Bütün Kadrolarıyla Sahada”

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ İl Teşkilatı olarak sahada olduklarını ifade etti.

POLİTİKA 12.02.2024 13:00:00 0
Başkan Yıldırım: “AK Parti Elazığ Teşkilatı Bütün Kadrolarıyla Sahada”

AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından Elazığ’daki İl, ilçe, belde belediye başkan adayları netleşti.

81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Genişletilmiş Teşkilat Toplantıları’nın ardından AK Parti Elazığ İl Teşkilatı da saha çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Her dönem saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak vatandaşın sesine kulak veren AK Parti Teşkilatlarımız, tam kadro sahada olacak şekilde 31 Mart seçimleri için de hummalı bir çalışma yürütüyor.” dedi.

Başkan Yıldırım, AK Parti il teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla iç içe olacaklarını belirterek; “İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımız, Genel Merkezimiz tarafından İl Başkanlığımıza, İl Başkanlığımız tarafından da ilgili İlçe-Belde Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımıza tebliğ edildi. İlimiz ve Teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Adaylarımızın tebliğ edilmesinin ardından Genel Başkan Yardımcımız Sn. Dr. Ömer İleri’nin katılımıyla Aday Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. Daha sonra tüm İlçe ve Merkez Beldelerimizde eş zamanlı “Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı” yapıldı. İlçe ve Belde Koordinatörümüz (İl Başkan Yardımcısı), ⁠İlçe veya Belde Koordinatör Yardımcılarımız, ⁠İlçe ve Belde Başkanımız ile asil ve yedek Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ⁠İlçe ve Belde Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile asil ve yedek yönetim kurulu üyelerimiz, ⁠İlçe ve Belde Mahalle Temsilcilerimizin katıldığı toplantılarda seçim sürecinde izlenecek yol haritası belirlendi ve sahaya çıkıldı. Bu kapsamda ilk olarak seçim bölgelerinde bulunan en işlek caddelerde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirildi. Tüm seçim bölgelerimizde eş zamanlı olarak tam kadro sahaya inen teşkilat mensuplarımız ve adaylarımız, 22 yılda yapılan tüm eser ve hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşacak; yeni dönemle birlikte şehrimizin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak verecek. Bu süreçte bütün teşkilatlarımız, vatandaşlarımızla iç içe olacak ve 10 ilçe ve 9 beldemiz ile merkez ilçemizde düzenlenecek programlarla vatandaşın derdi ile dertlenen, gündelik sorunların çözümünde güven veren, gelecek için de umut vaat eden AK Parti siyasetini anlatacak.”

“AK TEŞKİLATLAR TAM KADRO SAHADA, VATANDAŞLA İÇ İÇE”

AK Parti çatısı altında görev yapan bütün teşkilat mensuplarının tam kadro sahada olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım; “Çalışmalarımız kapsamında esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenlenecek. Engelli ve yaşlı vatandaşların yanında gazi ve şehit aileleri de ziyaret edilerek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapılacak, yerel yönetimlerin önemine dikkat çekilecek. Önceki dönemlerde görev alan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir araya gelinerek siyasi tecrübeleri kapsamında istişareler gerçekleştirilecek. AK Parti’de seçim çalışmaları bugün başlamaz. Bir seçim biter, diğer seçimin çalışmaları başlar. Hamd olsun sürekli sahadayız, sürekli çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’a kadar ziyaret etmediğimiz kapı kalmayacak, elini tutmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Şehrimizin, İlçelerimizin ve Beldelerimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşacağız. Sahada AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Adaylara büyük teveccüh var. Teşkilatımızın üstün bir gayret ve tevazusu ile süreci taçlandıracağına tüm kalbimle inanıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.