Başkan Yıldırım: “20 Adayımızı Cumartesi Günü Tanıtacağız”

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı; il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını Cumartesi günü düzenleyeceği tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtacak.

POLİTİKA 8.02.2024 18:00:00 0
Başkan Yıldırım: “20 Adayımızı Cumartesi Günü Tanıtacağız”

Kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan adayları Cumartesi günü gerçekleşecek Aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna tanıtılacak.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, kameralar karşısına geçerek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin de katılımıyla merkez belediye ile birlikte toplamda 20 belediye başkan adayının kamuoyuna Tanıtılacağını söyleyerek: “cumartesi günü saat 13.00’te Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. Beldelerle birlikte toplamda 20 belediye başkan aday adayımız vardı bunlar artık adaya dönüşüyor. 1 başkan adayımız belliydi zaten 19 adayımızı da Genel Başkan Yardımcımız Ömer İleri bey gelerek resmi olarak açıklayacak. Cumartesi günkü toplantıya öncelikle kendi siyasi partimizin üyelerini daha sonra da vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” Dedi.

Yıldırım, belediye ve il genel meclisi üyeliği adaylığı için çalışmaların da devam ettiğini belirterek; çalışmaların tamamlanmasıyla listelerin kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti.

Partilerinin, gönüllerde kalıcı olmak amacıyla siyaset yaptıklarını belirten Başkan Yıldırım: “gönüllere girmek güzel bir olay ama gönülde kalıcı olmak için daha fazla emek sarf etmek gerekir. Bu hassasiyetle siyaset yapınca bütün ayrıntıları göz önünde bulundurup hassas değerlendirmeler yapmalısınız. AK Belediyecilik yerel seçimlere giderken yeni bir başarı hikayesi yazarken bunun temel taşlarını 94 ruhuyla şu anki genel başkanımız oluşturdu.” Dedi.

Şerafettin Yıldırım Seçim sürecinin tüm siyasi partilerle birlikte huzurlu ve güvenli geçeceğine inandıklarını da söyledi.