Başkan Şimşek " Maden Rezervi Elazığ İçin Güzel Bir Girişim "

Elazığ ve Bingöl Mali Müşavirler Oda Başkanı Cemal Şimşek, Maden ilçesinde ki maden rezervi hakkında Ayışığı Gazetesine özel açıklamalar da bulundu.

GÜNDEM 7.03.2022 23:14:00 0
Başkan Şimşek

Başkan Cemal Şimşek: ”Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Ortak olma konusunu da gereklilik durumunda düşünebiliriz. Elâzığ için güzel bir girişim. Özellikle  madencilik anlamında basında sık sık duyuyoruz. Maden ve Alacakaya arasında altın, bakır madenleri açısından zengin olduğu söyleniyor. Bizim için çok sevindirici. Maden ilçemiz ve Elâzığ açısından hayırlı olacağını düşünüyorum. Önemli olan bunu bir an önce değerlendirmek ülkeye katma değer olarak kazandırmak. Bizlerde ortak ve destek olma noktasın da elimizden ne geliyorsa yapacağız. Durumu müsait olan vatandaşlarımızın, işverenlerin ortak olmasında büyük bir fayda var. Bu nedenle sahip çıkılmalı.” dedi.

Başkan Şimşek: ”İstihdam konusunda Elâzığ için büyük önem arz etmekte. Bu nedenle Elazığlı olarak tüm vatandaşların buna sahip çıkması gerekiyor diye düşünüyorum. Bizim sınırlarımız içerisinde ilin, ilçenin insanların faydalanması iyi olur.” cümlelerini kullandı.