Başkan Şerifoğulları’nın Projeleri, 1 Mart’ta Kamuoyuna Tanıtılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni dönem için hazırladığı projeleri, 1 Mart Cuma günü (Yarın) saat 19.30'da Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak canlı yayınında kamuoyu ile paylaşacak.

POLİTİKA 29.02.2024 13:00:00 0
Başkan Şerifoğulları’nın Projeleri, 1 Mart’ta Kamuoyuna Tanıtılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu" başlıklı 2024-2029 Dönemi Proje Tanıtım Toplantısı ile vizyon projelerini Elazığlıların beğenisine sunacak.

İLK 5 YILLIK DÖNEMDE NELER YAPILDI?

İlk 5 yıllık görev süresinde 11 Ana Başlıkta 100 Proje kapsamında Başkan Şerifoğulları, Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nı hizmete sundu. Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor başlığı altında Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı ve Saray Cami ve Çevresi restorasyon projesini tamamlayan Şerifoğulları, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'ni hizmete açtı. Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası, Basın, Musiki ve Hoca Hasan Hamam Müzesi, Harput Belediye Konukevi, Turizm Danışma Ofisi ve Harput Arasta (Çarşı), Harput Sergi Salonu yatırımlarını Harput’a kazandıran Şahin Şerifoğulları, Tarihi Harput- Hüseynik Yolu'nu hizmete sundu. Kent-Köy Yaşam Alanı'nı, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'ni, Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi'ni, Mini Terminal Binası'nı, Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'ni, Şehit Polis Fethi Sekin Külliyesi'ni, Zabıta Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binalarını, Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Mahallelerine yeni yaşam alanını, Doğa Dostu Bisiklet Yolları'nı, Cip Köyü Jeotermal Sera Alanı'nı, Aksaray Mahallesi Mesire Alanı'nı, Millet Bahçesi’ni, Yeşil Kuşak çalışmalarını, mahallelere 143 adet yeni parkları, mahallelere yeni semt sahalarını, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binlerce konutu, Elazığ Belediyesi Güneş Enerji Santrali'ni, 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi'ni, Mobil Atık Getirme Merkezlerini, Atık Kumbaralarını, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi'ni, Geri Dönüşüm Parkı'nı, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'ni, Tır Garajı'nı, Gümüşkavak, Güneykent, İcadiye, Hilalkent, Mahallesi sosyal yaşam merkezlerini, Akpınar Mahallesi Muhtarlık ve Taziyeevi'ni, Şehit İdris Doğan Taziyeevi'ni, Hayme Ana Kadın Kooperatifi'ni, Çaydaçıra Kapalı Semt Pazarı'nı, Dinamik Kavşak Yönetim Sistemi'ni, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ni (EBUKOM), Geometrik Kavşak Düzenlemelerini, Yolcu Dostu Otobüs Durağı'nı, Akıllı Ulaşım Hizmetleri'ni, Akıllı Kent Uygulamaları'nı, Kentsel Otopark Yönetim Sistemi'ni (ELPARK), modern taksi ve minibüs duraklarını, Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi'ni, yeni bağlantı yolları ve bulvarları, Traktörcüler Sitesi'ni, 153 Beyaz Masa Süper Hizmet Birimi'ni, Mobil Beyaz Masa'yı, E-Spor Merkezi'ni, Elazığ Belediyesi kültür ve sanat aktivitelerini, her mahalleye semt kütüphanelerini ve birçok projeyi daha hayata geçirdi. 

"YENİ YÜZYILDA ELAZIĞ VİZYONU" BAŞLIĞIYLA PROJELER

Başkan Şerifoğulları, yeni dönem için kültürden sanata, spordan istihdam ve kalkınmaya, ulaşımdan çevre ve şehirciliğe, kadından çocuğa kadar her alandaki projelerini, 1 Mart Cuma günü (Yarın) saat 19.30'da Kanal 23 ve Kanal Fırat ortak canlı yayınında kamuoyu ile paylaşacak.

AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM; “ELAZIĞ’DA AK BELEDİYECİLİĞİ, AK HİZMETLERE DÖNÜŞTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde AK Parti olarak 21 yılda 17 seçime girdik ve 17 seçimi de kazandık. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta da necip milletimizin desteğiyle 18. seçimimizi de kazanacağız. Kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile Cumhurbaşkanımızın emaneti Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğulları’nın yeniden ve daha güçlü bir şekilde şehrin Şehrül Emin makamına geleceğine olan inancımız tam. Elazığ’da AK Belediyeciliği, AK hizmetlere dönüştürmeye devam edeceğiz.” dedi.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞERİFOĞULLARI; “DAHA GÜÇLÜ ADIMLAR VE VİZYON PROJELERİMİZLE, ELAZIĞ’I İNŞA VE İHYA ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Hemşehrilerimizin bizlere emanet ettiği bu kutlu görevde bugüne kadar eser ve hizmet ürettik, gönüllere girdik ve gönüllerde kalıcı olmak için çabaladık. Cenab-ı Allah’a hamdolsun ki onlarca projeyi yatırıma dönüştürmenin gururuyla, adım adım, karış karış gerçek belediyecilik anlayışımızı ortaya koyarak, bugünlere kadar geldik. Artık, yeni dönemde, daha güçlü adımlar ve vizyon projelerimizle aziz şehrimizin inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.