Başkan Şerifoğulları’nın, Aile, Kadın ve Çocuklar İçin Muhteşem Projeleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında aile, kadın ve çocuklar için de projelerini hazırladı.

POLİTİKA 9.03.2024 23:36:00 0
Başkan Şerifoğulları’nın, Aile, Kadın ve Çocuklar İçin Muhteşem Projeleri

Aile, Kadın ve Çocuklar İçin Elazığ Vizyonu başlığı altında kadınlar için Elazığ’ın farklı noktalarında, mimarisiyle özgün bir yapıya sahip, mahalle kültürünün yaşatılacağı, geleneksel el sanatları atölyelerinin, kütüphanelerin yer alacağı, kişisel gelişim ve bilinçlendirme eğitimlerinin verileceği, sosyal yardımlaşma ve kültürel faaliyetlerinin yürütüleceği Semt Konakları inşa edilecek. Semt Konakları bünyesinde mahalle kreşleri de yer alacak.

HER AYIN 23’ÜNDE, KADINLARA YÖNELİK GEZİ PROGRAMLARI DÜZENLENECEK

Öte yandan kadınlara özel sosyal etkinlikler de gerçekleştirilecek. Bu kapsamda, Kadın Meclisi Kadınlarımızla Şehrimizi Geziyor projesi hayata geçirilecek. Böylece, kadınlara özel Elazığ’ın tarihi ve turistik değerlerine yönelik her ayın 23’ünde gezi programları düzenlenecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ FAALİYETE GEÇECEK

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik ve Kadın Meclislerinin ardından yeni dönemde Elazığ Belediyesi Çocuk Meclisi'ni faaliyete geçirecek. Kurulacak olan Çocuk Meclisi ile birlikte, Elazığ’da Çocuk Dostu Belediyecilik hizmetlerine de devam edilecek. 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Göz Aydını projesini yeni dönemde de sürdürecek. Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz dönem başlatılan proje, daha da kapsamlı hale getirilecek.

Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarını içinde barındıran hediye paketleri ile bebek sahibi olan ailelerin mutluluklarına ortak olunacak. Proje kapsamında ayrıca uzmanlar tarafından annelere bebek bakımı ve beslenmesi gibi konularda eğitim desteği sağlanacak.