Başkan Şerifoğulları; “Yine, Yeniden; Hazırız, Kararlıyız!”

Elazığ’daki yoğun temposuna ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Yeni dönemde de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile göreve geldiğimiz zaman, aziz şehrimizi kalkındırmak" dedi.

POLİTİKA 8.02.2024 14:00:00 0
Başkan Şerifoğulları; “Yine, Yeniden; Hazırız, Kararlıyız!”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için temposunu düşürmeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sokak sokak, kapı kapı dolaşıp; gezmedik yer, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamaya devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, misafirperverliklerinden dolayı İl Müdürü Eren ve kurum personeline teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR”

Belediye Başkanı Şerifoğulları daha sonra, Gazi Caddesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Kemal Tan ile birlikte, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Toplantının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Şerifoğulları; “AK Parti'mizin ortaya koyduğu hedefleri daha ileriye taşımak için çalmadık kapı, kazanmadık gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz, en büyük gücümüzdür.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAFLAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU, TALEPLERİ DİNLEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Elazığ Sanayi Sitesi’ni de ziyaret etti.

Sitede faaliyet gösteren esnafları tek tek dolaşarak vatandaşlarla buluşan ve destek isteyen Başkan Şerifoğulları, talepleri de dinledi.

Şerifoğulları’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden esnaflar ve vatandaşlar, başarı temennisinde bulunarak destek verdi. Başkan Şahin Şerifoğulları; “Emekleriyle ve çalışmalarıyla Elazığ’ımıza değer katan Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Esnaflarımıza kolaylıklar diliyorum. "İşleyen demir pas tutmaz." sözünün karşılığı olan kıymetli esnaflarımıza, hoşsohbetleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KARA AVCILAR DERNEĞİ’NDE

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ Kara Avcılar Derneği’nde, Dernek Başkanı Erdoğan Durmaz ve yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Durmaz; “Sayın Başkanımız Derneğimize teşrif ettiler, şeref verdiler. Kendilerine, yürüdüğü bu yolda başarılar dileriz.” diye konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BÜTÜN ŞEHRE, AK BELEDİYECİLİĞİN AK HİZMETLERİNİ GÖTÜREBİLMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Elazığ’ımız, binlerce yıllık mazisi olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Harput’umuzun varisi, kültürü, sanatı, tarihsel birikimi ile kadim bir medeniyet merkezidir. Bizler, sevdalısı olduğumuz aziz şehrimiz Elazığ’ımıza 5 yıldır hizmet edebilmenin gayreti içerisinde, Şehrül Emin makamında bu görevi yürütüyoruz. 2019 Yerel Seçimleri öncesinde şehrimizin dönüşümüne katkı sağlayabilmek ve kalkındırabilmek için sizlere, 11 Ana Başlıkta 100 Proje sunduk. Bunlar, kültürden sanata, alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sanayiye kadar her alanda şehrimizin kalkınmasını sağlayacak önemli projelerdi.  Bizleri, aziz şehrimizin Belediye Başkanı olarak seçtiniz. Göreve başladığımız günden itibaren şehrimizin her sokağında ve caddesinde, doğudan batıya, kuzeyden güneye kadar her yere AK Belediyeciliğin AK hizmetlerini götürebilmek için ekibimizle çalıştık. Henüz görev süremizin birinci yılı dolmadan, şehrimiz tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıya kaldı. Yaşanan Elazığ depreminin üzerinden henüz 24 saat geçmeden Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimize teşrif ederek verdikleri talimatların ardından ciddi adımlar atıldı. Deprem konutları inşasına hızlı bir şekilde başlandı. Ayrıca, deprem yaşayan şehirlerde görülmemiş bir şekilde şehrimizdeki eski yapı stoklarının dönüştürülmesi noktasında kentsel dönüşüm çalışmalarına başladık. Abdullahpaşa, Kızılay (Kesrik), Mustafapaşa, Rüstempaşa ve Sürsürü Mahallelerimizde kentsel dönüşüm uygulamalarını başlattık. Şehrimizde, toplam 25 bin konut inşa ettik. Yaptığımız bu çalışmalar neticesinde 6 Şubat depremlerini en az hasarla atlattık. Afetler yaşadık, pandemi süreci geçirdik ancak bizler, taahhüt ettiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalıştık, bu konuda kararlı adımlar attık, durmadık. Elazığ’ımızı geleceğe taşıyan çok kıymetli yatırımlarımızı hayata geçirdik ve her zaman vatandaşlarımıza hizmet aşkıyla insanı merkeze alan çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ettik. 31 Mart Yerel Seçimleri için de kapı kapı dolaşacağız ve hemşehrilerimize 5 yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı anlatacağız. Sizler, zaten Elazığ için neler yaptığımızı çok iyi biliyorsunuz. Yeni dönemde de kıymetli hemşehrilerimizin teveccühleri ile göreve geldiğimiz zaman, aziz şehrimizi kalkındırmak, gelişmiş şehirler sıralamasında üst noktalara taşımak adına yine, yeniden diyerek çalışacağız. Aziz şehrimiz Elazığ için, bize güvenen ve destekleyen kıymetli hemşehrilerimiz için hazırız, kararlıyız.” dedi