Başkan Şerifoğulları ve Taraftarlardan Elazığspor’a Coşkulu Karşılama

Batman Petrolspor maçı sonrası kente gelen Elazığspor kafilesi, şehir girişinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

SPOR 12.02.2024 10:00:00 0
Başkan Şerifoğulları ve Taraftarlardan Elazığspor’a Coşkulu Karşılama

TFF 3. Lig 2. Grup’un 19. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Lider Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalan ve altın değerinde bir puanı hanesine yazdıran Elazığspor’un kafilesi, bordo-beyazlı taraftarlar tarafından coşku ile karşılandı.

Şampiyonlar gibi karşılanan Elazığspor sevgisini doyasıya yaşayan taraftarlar, ellerinde meşaleler ile havalimanı kavşağından konvoy eşliğinde kulüp tesislerine kadar kafileye eşlik etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞSPOR, BU ŞEHRİN İNSANLARININ ÖZEL SEVDASI, ÖZEL AŞKIDIR”

Karşılamaya, Elazığ belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da katıldı.

Taraftarların sevgi gösterileri ve tezahüratları ile karşılaşan Başkan Şerifoğulları, her zaman bordo-beyazlı kulübün varolabilmesi için mücadele ettiklerini vurguladı. Başkan Şerifoğulları; “Bizim diğer takımlarla işimiz yok. Sadece takımımızı destekliyoruz. Bu şehirde yaşayan insanlar, vatanına, milletine ve mukaddes değerlerine bağlıdır. Elazığspor, bu şehrin insanlarının özel sevdası, özel aşkıdır. Elazığspor, Türkiye’de camia olmayı başarabilmiş ender takımlardan bir tanesidir. Elazığspor’un mazisinde şampiyonluklar var. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren takımın var olması için mücadele ettik. İlk yıl takımı ligde tutabilmek için içeride ve dışarıda bütün maçlarını takip ettik.  Geçtiğimiz yıl takımımız ligi orta sıralarda bitirdi. Bu sezon başında ise “O sene bu sene.” dedik ve Allah’a hamdolsun sporcularımız özveriyle şampiyonluk için mücadele ediyor. Bundan sonraki süreçte bizler de Elazığ olarak takımımızın yanındayız." dedi.