Başkan Şerifoğulları; “Çalmadık Kapı, Girmedik Gönül Bırakmayacağız”

Elazığ’daki ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

POLİTİKA 26.01.2024 12:45:00 0
Başkan Şerifoğulları; “Çalmadık Kapı, Girmedik Gönül Bırakmayacağız”

Şerifoğulları’nın, yeniden Belediye Başkan Adayı gösterildiği için duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, desteklerinin Başkan Şahin Şerifoğulları ile olduğunu söyledi. Başkan Şerifoğulları da; “31 Mart akşamına kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizim sevdamız, memleket sevdası. Sevdamız, davamız, inancımız Elazığ.” ifadesinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Elazığ’da gezmedik yer, çalmadık kapı bırakmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yoğun temaslarını sürdürüyor. AK Parti Elazığ Yetkililerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak DSİ 9. Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Şube Müdürü Veysel Memişoğlu ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ İNCELEDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde, İl Müdürü Turgay Çam, kurum çalışanları ve atölyelerde eğitim gören vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eserleri inceleyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi, çocuklara hediyeler dağıttı.

Daha sonra Başkan Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Elazığ depreminde yakınlarını kaybeden Semra Kartal ve Selahattin Çiçek’i ziyaret ettik. Ziyarette, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar rahmetle anıldı, dualar edildi.

ESNAF VE VATANDAŞLAR; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN YENİDEN ADAY GÖSTERİLMESİNE ÇOK MUTLU OLDUK”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları daha sonra Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tek tek esnafları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Şerifoğulları’nın, yeniden Belediye Başkan Adayı gösterildiği için duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar da, desteklerinin Başkan Şerifoğulları ile olduğunu söyledi.

“SEVDAMIZ, DAVAMIZ, İNANCIMIZ ELAZIĞ”

Başkan Şahin Şerifoğulları da; “Bizleri güler yüzle ve güzel muhabbetle karşılayan, destekleyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. 31 Mart akşamına kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizim sevdamız, memleket sevdası. Sevdamız, davamız, inancımız Elazığ.” dedi.