Başkan Özgül: “Elazığ’ın İyi Yönetime İhtiyacı Var”

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim gezilerinde değerlendirmelerde bulunan Özgül, “Elazığ’ın İyi yönetime ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 5.03.2024 16:00:00 0
Başkan Özgül: “Elazığ’ın İyi Yönetime İhtiyacı Var”

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim ve mahalli idareler seçimleri yaklaşırken adaylar da seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Adayı Özgül’e seçim gezilerinde İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar ve il teşkilatı da eşlik etti.

Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’e çoğu vatandaşlar; “Siyasette sizin gibi yeni ve genç yüzler görmek istiyoruz. Her seçimde aynı insanları görüyoruz. Gençlerimize şans vermemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdiler.

Seçim gezisi sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün il teşkilatımızla birlikte Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerindeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın, partimize ve şahsıma ilgi alakalarından dolayı çok mutluyuz. Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerimiz eski günlerini arıyor. Esnafımız iş yapamamaktan dert yanıyor. İnşallah 31 Mart akşamı Elazığ’da ve ülkemizde İyi Kadrolar göreve gelecek. Çünkü Elazığ’ın iyi yönetime ihtiyacı var. İlimizin önemli caddeleri arasında yer alan Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerini eski görkemli günlerine dönmesi için çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımız kaygılanmasın. Genel Başkanımızın önderliğinde iyi kadrolar çok sayıda belediyemizde görevi 31 Mart’ta devir alacak. Ve adil şeffaf yönetim gelecek” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, İyi Parti İl Başkanı Habip Yaşar ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ Belediye başkanlık yarışına giren adayların hepsinin birbirinden değerli, hepsinin amacının Elazığ’a hizmet etmek olduğunu dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alan, “Bizler, Odamızı ziyarete gelen Belediye Başkan adaylarımıza, 14 Mayıs seçimleri öncesi milletvekili adaylarımıza sunduğumuz gibi beklentilerimizi içeren talep dosyamızı takdim ediyoruz.  14 Mayıs seçimleri öncesi milletvekillerimize takdim etiğimiz manifestomuz içinde yer alan Uluova ve Kuzova sulama Projesi ile Pertek Köprüsü konusunda adımlar atılmasından büyük memnuniyet duyduk. Belediye Başkan adaylarımıza da Ticaret ve Sanayi Odası olarak beklentilerimizi içeren dosyamızı takdim ediyoruz. Memleket için, şehrimiz için ilimiz için kim hayırlıysa, kim güzel işler yapacaksa Allah ona nasip etsin. Çıkmış olduğunuz yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Saha çalışmaları kapsamında İl Başkanı ve Parti teşkilatlarıyla birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiklerini ifade eden İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, ev sahipliğinden dolayı Başkan Alan’a teşekkür etti.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül ve beraberindeki heyet daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası personellerini ziyaret ettiler.