Başkan Mitat Ulaş Uyardı: 'Pandemi kurallarına Uyalım'

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla pandemi kısıtlamalarının esnetilmesi esnafı rahatlatacağını söyledi.

EKONOMİ 2.03.2021 17:05:00 0
Başkan Mitat Ulaş Uyardı:

Vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına bu süreçte çok dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Mitat Ulaş; “Esnaflarımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını dört gözle bekliyordu. Cumhurbaşkanımız çok şükür esnafımıza ve vatandaşlarımıza müjdeyi verdi.” dedi.

 “TÜM ESNAFIMIZ ETKİLENDİ”
Pandemi kısıtlamaları tüm esnafları etkilediğini söyleyen Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Geçen yıl Mart ayı itibariyle tüm Dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını tüm esnafları ve vatandaşlarımızı etkiledi. İnşaAllah kısa sürede virüs tamamen ortadan kalkar ve vatandaşlarımız eski yaşantısına döner. Esnaflarımızın işletmelerinin açılması ile hayat normale dönecek” dedi.

“GİYİM SEKTÖRÜMÜZ İNŞALLAH HAREKETLENDİRECEK”
Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “ Dün açıklanan yeni kararlarla ilimizde hafta sonu kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte bizim sektörümüz olan giyim sektöründe hareketlenme olacak. Vatandaşlarımız, kısıtlama nedeniyle hafta sonları alışveriş yapamıyordu. Hafta içi çalışan vatandaşlarımız alışveriş yapamıyordu. kısıtlamaların kalkması nedeniyle vatandaşlarımız pandemi kurallarına uyarak rahatlıkla alışveriş yapacak”

BAŞKAN MİTAT ULAŞ VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNDU
Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş,  Vatandaşlara uyarılarda bulunarak “Uzun bir süredir pandemi kısıtlamalarının kalkmasını bekliyorduk. Çok şükür devletimizin ve vatandaşlarımızın mücadelesiyle vaka sayısında azalmalar yaşandı ve kısıtlamalar esnetildi. Vatandaşlarımızdan ricam, pandemi kurallarına kesinlikle uyulmasıdır. Uyulmasa Allah korusun vaka sayıları artış yaşanır ve kimsenin istemediği kısıtlamalar geri gelir. Ben pandemi sürecinde en çok yorulan ve özveri gösteren sağlık çalışanlarını ve pandemi kurallarına uyan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.