Başkan Macit: “Biz Üyelerimizle Birlikte Büyük Bir Aileyiz”

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit kooperatiflerinin kuruluşunun birinci yılı nedeniyle yayınladığı mesajında; “sıfır takip oranıyla ilk yılı geride bıraktık” dedi.

EKONOMİ 15.01.2024 15:29:00 0
Başkan Macit: “Biz Üyelerimizle Birlikte Büyük Bir Aileyiz”

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit kooperatiflerinin kuruluşunun birinci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Macit yayınladığı mesajda; “Birinci yılımızda 81 milyon kredi dağıttık. Aktif Pasif Bin 600 üyemiz var. Şartları uygun olup kredi ihtiyacı olan 500 esnafımıza da kredi dağıttık. AK Hazar esnaf sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifi 5 yıllık emeğimizin Eseridir ve Bu Eseri Elâzığ’ımıza kazandırmamızda emeği geçen bizlere güvenip kooperatifimizi kurmamız için destek olan 931 kurucu üyemize sonsuz teşekkür ediyorum. Kooperatif kurulumumuz için İmza atarken neden ve niye diye sormadılar. Şahsımıza güvenip imzalarını attılar ve bizde onların bu güvenine layık olup onları mahcup etmedik. İnşallah her zaman birlik ve beraberlik içerisinde kooperatifimizin nice yıl dönümlerini beraber kutlamamız nasip olur. Bizlere bu süreçte destek olan şahsımıza güvenip kuruluş olurunu veren TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir AKGÜL beyefendiye çok teşekkür ederim. Kurucu ortaklarımız sayesinde bugün Ak Hazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak Elazığ’ımızın ve bölgemizin sayılı kooperatifleri arasına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En büyük mutluluğumuz ise sıfır takip oranıyla ilk yılı geride bırakmamızdır. Hiçbir esnafımızın geciktirmesi olmadı. Bölge birliğimizde ise takibi olmayan kooperatifler arasında kendimize yer bulduk elhamdülillah. Bu gurur hepimizin” dedi.