Başkan Gürkan, Faaliyete Başlayan Fabrikada İncelemede Bulundu

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ’da faaliyete başlayan bir çanta ve ayakkabı fabrikasının yönetim kurulu başkanı ile bir araya gelerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

EKONOMİ 19.06.2023 09:00:00 0
Başkan Gürkan, Faaliyete Başlayan Fabrikada İncelemede Bulundu

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve üyeleri, Organize Sanayi Bölgesinde 550 kişiye istihdam sağlayan ve yakın zamanda üretime başlayan ayakkabı ve çanta Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo ile Fabrikada bir araya gelerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, şehir ekonomisine ve istihdamına önemli oranda katkı sunan işletmeyi Elazığ’a kazandırdığı için iş insanı Gürkan Talo’ya teşekkür etti.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan yaptığı açıklamada; “Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan ve Türkiye’nin en büyük kapasiteli çanta fabrikası olma özelliği taşıyan Talo Çanta’yı ziyaret ettik. Talo Deri Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo gerçekten girişken ve başarılı bir arkadaşımız. Burası tam kapasiteyle çalıştığında 700 kişiye istihdam sağlayabilecek bir işletme. Böylesi işletmeler şehrimiz açısından çok önemli. Doğrudan 21 ülkeye, dolaylı olarak da 45 ülkeye ihracat gerçekleştiren firmamızı şehrimize kazandıran Gürkan beye teşekkür ediyor, değerli personeline kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

MÜSİAD’ın içinden çıkan bir iş insanının Elazığ’a bir işletme kazandırmış olmasının mutluluk verici olduğuna dikkat çeken Gürkan; “MÜSİAD Ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz Gürkan kardeşimizle birlikte çalıştık. Bizim içimizden biri. Aslında MÜSİAD’ın en önemli özelliği bu. MÜSİAD ticarette bir okul gibidir. Burada ticaretin püf noktalarını öğrenen arkadaşlarımız girişimci olarak şehirlerine yatırım yapıyor. Bu da bizim için bir gurur vesilesi. Ben bu duygularla tekraren Gürkan kardeşimi tebrik ediyor, böylesi yatırımların artarak devam etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı