Başkan Erdoğan'a destek çığ gibi! Twitter'da dünya gündeminde ilk sırada

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için sosyal medya uygulaması Twitter'da başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar, yaklaşık 2,5 milyon kişinin desteğiyle Twitter'da dünya gündeminde ilk sıraya yükseldi.

POLİTİKA 6.02.2021 18:10:00 0
Başkan Erdoğan

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için sosyal medya uygulaması Twitter'da başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar, yaklaşık 2,5 milyon kişinin desteğiyle Twitter'da dünya gündeminde ilk sıraya yükseldi. Başkan Erdoğan, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Cuma namazın sonrası Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokatif eylemlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Önüme gelen dokuz adaydan biri olan Melih Bey'in atamasını ben yaptım. Bazı televizyon kanalları çıkıp sürekli istifa etmelidir diyor. Yürekleri yetse, 'Cumhurbaşkanı istifa' diyecekler. Melih Bey kimdir, iki farklı üniversitede rektörlük yapan insan. ODTÜ'den gelme, Boğaziçi ile ilişkileri olan bir insan, alanında başarılı bir arkadaş" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından, Twitter'da Başkan Erdoğan'a destek için "Erdoğan'ın yanındayız" etTwitter'da dünya gündeminin ilk sırasına yükselen paylaşımlara, şu ana kadar yaklaşık 2,5 milyon tweet atıldı.iketiyle paylaşımlar yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişi destek verdi. Bu kapsamda şu Paylaşımların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter'dan şunları kaydetti:

"Türkiye'yi tarihi zaferlere ulaştırma mücadelemizde yanımızda yer alan herkese yüreğimiz de kollarımız da kapımız da ardına kadar açık. Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz dedi.