Başkan Alan, Palu ve Kovancılar Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

EKONOMİ 17.04.2024 14:44:00 0
Başkan Alan, Palu ve Kovancılar Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Başkan Alan’ın ziyaret edip görevini hayırlı olmasını dilediği ilk başkan Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu oldu.

1 Nisan'dan itibaren kendi siyasi görüşünün bittiğini, bu günden sonra tüm ilçe halkının başkanı olduğunu ifade eden Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu, “Bizim yapımızda, inancımızda halka hizmet, Hakka hizmettir. Bizler bu inançla yola çıktık. Cenab-ı Hak bizleri bu aziz millete karşı da mahcup etmesin” dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı öteden beri tanıdığını;  gayreti, azmi ve cesaretini takdir ettiğini ifade eden Başkan Septioğlu,  İdris Başkan ile el ele verip Palu için çok önemli çalışmaları hayata geçireceklerini dile getirdi.

Palu Belediye Başkanlığına seçilen Muhammet Septioğlu’na görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Oda olarak Palu için ne yapılması gerekiyorsa Belediye Başkanıyla birlikte bunu hayata geçirmenin ortak mücadelesini verip Palu’yu hak ettiği yere getireceklerini dile getirdi.