BAŞKAN ALAN: “ELAZIĞ TSO İLE ESNAF ODALARIMIZ TEK SES, TEK NEFES”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kurmaz ile ilimizde faaliyet gösteren meslek odaları Başkanları ve ekonomi merkezli çalışmalar yürüten STK Başkanlarıyla iftarda.

EKONOMİ 31.03.2024 14:00:00 0
BAŞKAN ALAN:  “ELAZIĞ TSO İLE ESNAF ODALARIMIZ TEK SES, TEK NEFES”

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yollarını istişare etmek amacıyla geleneksel hale getirdikleri bu tür programlarla güçlerini birleştirdiklerini ve tek ses, tek nefes olduklarını ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, öneri ve çözüm getirmeyip sadece negatif duygular saçan aykırı seslerin şehre kazandırmak yerine kaybettirdiğini ifade etti.

Bundan sonra da ilimizin sorunlarını çözmek amacıyla sık sık bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Alan, iftar programına katılan Oda ve STK Başkanlarına teşekkür etti.

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın düzenleniş olduğu iftar programına Oda Başkanlarını davetinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ kültüründe birlik ve dayanışmanın güçlü bir şekilde her zaman var olduğunu dile getirdi.

İftar programı ve toplantının Elazığ’ın birlik beraberliği adına atılmış önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, Başkan Alan’a teşekkür etti.

Toplantıyı ilimizin birlik ve beraberliği sağlama adına önemli bulduklarını ifade eden Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, bu toplantı vesileyle sorunlarını paylaşma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Her zaman desteklerini yanlarında gördükleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın düzenlediği toplantının birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğine dikkat çeken Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, toplantıyı düzenlemesi dolayısıyla Başkan Alan’a teşekkür etti.

Ramazan'ın ruhunu, birlikteliğini,  kardeşliğini ve bütünleştirme duygusunu pekiştirme adına düzenlenen programı anlamlı ve önemli bulduklarını ifade eden Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, Başkan Alan’a teşekkür etti.

İş dünyasının bu tür programlarla araya gelmesinden  mutluluk duyduklarını dile getiren ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, tüm sivil toplum kuruluşları ile  oda başkanlarının  bundan sonra da  sık sık bir araya gelip şehrin temel sorun ve sıkıntıları çözme konusunda birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar ve istişare toplantısından dolayı teşekkür eden Elazığ Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Odası Başkanı Mehmet Çete, halkımızın hayırlı bir ramazan ve bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın Esnaf Odalarına her zaman kapılarını açtığını, başlarının dara düştüğünde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının kapısını rahatlıkla çaldıklarını ifade eden Elazığ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, tüm esnaf odalarını iftarda bir araya getiren Başkan Alan’a teşekkür etti.

Başkan İdris Alan’ın göreve geldiği gün itibariyle hem şehrin genel sorun ve sıkıntılarını hem de Meslek Odaların yaşadıkları sorun ve problemlerini çözüme kavuşturmak adına önemli gayretleri olduğunu ifade eden Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş, bu gayretlerinden dolayı Başkan Alan’a teşekkür etti.

Program, meslek odalarının problemleri ile şehrimizin sorunları ve çözüm yollarının istişaresinin ardından son buldu.